Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 11.12.2014.
21:59
Beta A

Nikolić: Samo je gol nedostajao...

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je njegova ekipa zaslužila pobedu protiv Asteras Tripolisa u Ligi Evrope.

Fonet/A. K.
Lepa utakmica za gledanje i dušu: Marko Nikolić
 

"Gledali smo jako lepu utakmicu. Partizan je igrao jako dobar fudbal pred svojom publikom. Odajem priznanje igračima što su našli motiva u sebi i što su i ovu 30. utakmicu odigrali na ovakav način", rekao je Nikolić.

Partizan je odigrao nerešeno bez golova sa Asterasom u šestom, poslednjem kolu Grupe C Lige Evropa. 

"Kontorlisali smo utakmicu svih 90 minuta protiv jednog veoma organizovanog i tvrdog protivnika. Osim što smo imali izvanredan voljni momenat, imali smo i jako izražen kvalitet igre, ali smo na žalost promašili prevelik broj prilika. Samo su golovi falili da zadovoljimo i sebe i navijače", kazao je Nikolić. 

Prema njegovim rečima, Partizan je zaslužio pobedu. 

"U najmanju ruku smo zaslužili pobedu, a mogla je da bude i ubedljiva. Igrači su mene i stručni štab zadovoljili i zato ostaje žal, jer zalaganjem i kvalitetom zaslužili da dođu do pobede",
rekao je Nikolić. 

Trener crno-belih je istakao da je njegova ekipa zaslužila više od dva boda koliko je osvojila u Ligi Evropa. 

"Nismo imali sreće večeras, kao što nismo imali ni ranije. Zaslužili smo više od ova dva boda, ali nam se ta sreća možda vratila u domaćem prvenstvu", rekao je Nikolić. 

Na pitanje da li je ovo najbolja utakmica Partizana u Ligi Evrope, Nikolić je kazao da su crno-beli i u ranijim utakmicama igrali dobro, ali da su svi ti mečevi bili drugačiji. 

"U smislu poseda i protoka lopte, viskog presinga, kontrole igre apsolutno da. Ali, igrali smo jako dobro i u Londonu i Istanbulu, ovde protiv Totenhema, ali to su bile drugačije utakmice. Ova je možda bila za oko i dušu najdopadljivija", rekao je Nikolić.

Gosti ponosni na nastup u Evropi

Trener Asterasa Stajkos Vergetis je rekao da je njegova ekipa čekala
prilike iz kontranapada, ali da nije uspela u tome. 

"Osetili smo veliki pritisak od strane Partizana koji je želeo pobedu
u takmičenju. Bili smo dobro organizovani u odbrani i pokušavali smo
iz kontranapada da postignemo gol, ali nismo uspeli", rekao je Vergetis i dodao da je ponosan na igrače zbog načina na koji su predstavili klub u Evropi. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online