Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 07.12.2014.
12:48 >> 15:04h
Vestionline A

Šamar Zvezdi i u Lučanima!

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli sa tri boda da se vrate ni sa gostovanja u Lučanima, pošto je domaća Mladost golom u 89. minutu preko Saše Jovanovića uspela da dođe do izjednačenja. Strelac za branioca titule bio je Nejc Pečnik u 16. minutu.

Pogodio u metu: Nejc Pečnik
 

I sada se i definitivno postavlja pitanje: Da li je strateg Zvezde, Nenad Lalatović, zreo za otkaz?

Ekipi renomea kao što je Crvena zvezda ne bi smele da se dešavaju ovakve stvari, pogotovo ako se u obzir uzme činjenica da je klub u krizi. Tri boda su ako se realno sagleda situacija trebalo da ode u Beograd, ali je semafor jedino merilo.

U katastrofalnim uslovima na stadionu u Lučanima tim iz Ljutice Bogdana igrao je bolje, konkretnije, više napadao, ali problem je, po ko zna koji put bila realizacija. I kao što nepisano pravilo kaže - "kazna za promašaje kad tad stiže". I stigla je. Zvezda je bila u napadu, ali se posle jednog od mnogobrojnih lopta odbila u noge Lučanaca, koji su takvu šansu čekali tokom svih 90 minuta. Saša Jovanović istrčao je dvadesetak metara i "šmekerski" uputio lob preko Rajkovića za konačnih 1:1.

Prvo poluvreme bilo je dosta uzbudljivije, sa mnogo više šansi, ali su izabranici Nenada Lalatovićan postigli samo jedan gol. Ispotavilo se, nedovoljno za sva tri boda.

Treba napomenuti da za domaće zbog povrede nije igrao Patrik Frajdej, koji je daleko najbolji igrač Mladosti ove sezone...

OVDE PROČITAJTE TOK UTAKMICE: 

90+3. minut - Zvezda je u poslednjim minutima pokušala da "izbunari" ne bi li napravila ozbiljniju šansu, ali bezuspešno. Utakmica je završena!
90+2. minut - Gosti izmenom pokušavaju da "ukradu" što više vremena, s obzirom da im je bod i više nego dovoljan u meču protiv branioca titule.

89. minut - GOOOOOL!!! Saša Jovanović iz kontranapada uspeo je da donese veliko slavlje domaćoj ekipi!

 

85. minut - Adamović je posle prekšaja centrirao sasvim solidno, ali bez opasnosti po gol Crvene zvezde.
81. minut: Gavrić je bio u velikom naletu po desno krilu, ali ga je na grub način laktom zaustavio Milunović. Prošao je bez žutog kartona
77. minut: Pokušao je Jovanović prodor po levom boku, ali ga je nepropisno zaustavio Tešić i zaradio žuti karton.
73. minut - Centrirao je sa levog boka Mijailović, a Vukašin Jovanović umalo zatresao mrežu. Rezultat ostaje nepromenjen.
69. minut - Zvezda kontroliše dešavanja na terenu, Mladost bez ozbiljnijih šansi. 
61. minut - Igra se dosta umrtvila u poslednjih nekoliko minuta...

56. minut - Mijailović je na liniji šesnaesterca oklevao, na kraju uputio udarac i pogodio stativu.

 

54. minut - Gavrić oštrim startom sa leđa prekida kontru domaćih i dobija žuti karton.
50. minut - Krznarić ponovo dobro interveniše ispred Gavrića koji je bio u prilici.
46. minut - Drugo poluvreme je počelo.
45+1. minut - Prvo poluvreme je završeno.
45. minut - Dosta uzbuđenja u poslednjim minutima. Lazović se našao u sjajnoj prilici, ali još bolje interveniše Krnarić.
42. minut -  Nekadašnji fudbaler Zvezde, sada član Mladosti, Ljubo Nenadić, sam se povredio. Vratio se na teren, ali pitanje je koliko će moći da izdrži.
39. minut - Prvi korner izvela je Mladost, ali izuzetno loše.
37. minut - Golam domaćih ima sve više posla.
29. minut - Odličan centaršut Lazovića, Gavrić šutira glavom tik pored stative.
26. minut - Tim Nenada Lalatovića jeste konkretniji, ali će morati da postignu još jedan gol, jer je tim iz Lučana prilično opasan iz kontre...
20. minut - Zvezda nastavlja da napada. Lazović je iz slične pozicije kao Pečnik uputio udarac, ali pored gola.

16. minut - GOOOOOL!!! Nejc Pečnik je strelac vodećeg pogotka za Crvenu zvezdu. Uspeo je Slovenac da primiri loptu na oko 20 metara od gola i sa desne strane uputio odličan udarac.

 

10. minut - Mladost sve opasnija. Velika prilika se završila bez pogotka... U sledećem napadu Pečnik šutira sa distance, ali Krznarić siguran.
7. minut - Lazović je uposlio Bosančića, golman je stigao prvi, ali je odbio do Zvezdinog kapitena koji pokušava lobom da smesti loptu u mrežu. Međutim, lak posao za Krznarića.
4. minut - Pao je Lazović posle starta Nenadića u kaznenom prostoru. Bez faula.
1. minut - Utakmica je počela.

POVEZANE VESTI

Nedelja 07.12.2014. 16:02
budale!!!!!!!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online