Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 23.05.2015.
14:10
Tanjug A

Lalatović otvorio dušu za kraj i stavio tačku

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da pobedom nad Mladosti iz Lučana želi da završi sezonu u Super ligi, ali i da se na taj način oprosti od klupe crveno-belih.

Tanjug
Odlazi iz voljenog kluba: Nenad Lalatović

- Nadam se da ćemo pobedom završiti sezonu. Pozivam navijače da dođu u što većem broju, jer se oprašta Lazović. Mnogo je dao klubu i zaslužio je da ode u velikom stilu. Nezgodan protivnik nam dolazi i neće biti lako - rekao je Lalatović.

On je naglasio da ima velikih kadrovskih problema, pošto je na treningu imao na raspolaganju samo 12 fudbalera.

- Prvi put u istoriji Zvezde desio se ovakav slučaj. Za nas je bitna prva i poslednja utakmica i mora da se pobedi. Da bih sastavio trening, morali smo da se skinemo i mi iz stručnog štaba. Ipak, igrači koji budu istrčali na teren, daće sve od sebe - naveo je Lalatović..

Mladi stručnjak je poručio da mu je drago što je u jednoj anketi dobio podršku navijača da i naredne sezone ostane na klupi.

Ne dižimo ljude iz Partizana, ne priliči nam

Tanjug

O izjavi Ivice Tončeva da bi voleo da na klupu Zvezde dovede nekadašnje trenere Partizana Slavišu Jokanovića i Miroslava Đukića, Lalatović kaže:
- Ne priliči da dižemo ljude iz Partizana. Jokanović je odličan trener, ali trebalo bi hvaliti Muslina, Pižona Petrovića ili Šekularca. Ne bih hvalio trenera Partizana, već samo Zvezdine legende - rekao je Lalatović.

Prema njegovim rečima, ekipa nije imala podršku čelinika kluba, kao u prvom delu sezone.- Navijači su videli nešto dobro što sam radio godinu dana i ispunio sam očekivanja da afirmišemo mlade. Zvezda mi nije usputna stanica, ovde sam jer volim klub - rekao je Lalatović.

- Oni su uvideli da su pogrešili što nisu imali sportskog direktora. Imao sam viziju da dovedemo Vladimira Matijaševića, koji bi bio spona između uprave i mene. Nisam bio bahat , nisam hteo Mesija, već Milijaša da zadržimo do zime, a Pečnika do leta. Hteo sam Čavrića, ali čelnici kluba procenili su da je bolje da ode u Genk - rekao je Lalatović i dodao da su ga posla koštale izjave da nije dovodio pojačanja.

Prema Lalatovićevim rečima, Zvezda ima lepu budućnost jer je afirmisala mnogo mladih igrača.

- To je jedan veliki korak da Zvezda izađe iz blata. Ukoliko klub hoće da proda mlade igrače, zaradiće, kao što sam već rekao, 10 miliona evra.

Mladi trener je istakao da bi u dresu Zvezde voleo da vidi Nikolu Stojiljkovića (Čukarički), Radeta Krunića (Borac), Bruna Matosa (Novi Pazar) i Mirka Ivanića (Vojvodina).

- Siguran sam da bi mogli da ih dovedemo, sa tim igračima Zvezda bi osvojila titulu - zaključio je Lalatović

Utakmica 30. kola između Crvene zvezde i Mladosti iz Lučana igra se u nedelju od 17 sati na stadionu "Rajko Mitić".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online