Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 16.04.2010.
13:49
Vestionline A

Stevanović: "Jug" je rekao svoje!

Ono što je sinoć posle meča Partizan – Vojvodina na pres konferenciji Stevanović nagovestio, danas je dobilo svoju zvaničnu potvrdu – Goran Stevanović od danas nije više trener crno-belih, a njegovo mesto zauzeće trener omladinske reprezentacije Srbije do 19 godina, Aleksandar Stanojević.

Ode Plavi - Goran Stevanović

Na ovaj potez Goran Stevanović se odlučio sinoć, a ostavku je podneo čelnicima kluba i ona mu je prihvaćena. Stevanović je postavljen za trenera u septembru prošle godine, nakon što je Slaviša Jokanović sporazumno raskinuo saradnju sa klubom.

Danas u podne Goran Stevanović je izašao pred novinare i potvrdio da je prestao njegov angažman u Partizanu, a potom je odgovarao na mnogobrojna pitanja prisutnih poslenika medija. 

"Dana kada sam postao prvi trener Partizana rekao sam da kada "jug" kaže svoju reč, ja ću reagovati. To se dogodilo posle poraza od Vojvodine u Kupu (1:3) i podneo sam ostavku", rekao je dojučerašnji trener crno-belih Goran Stevanović na oproštajnoj konferenciji za štampu, održanoj u petak.

"Partizan je igrao najlepši, najbolji i najofanzivniji fudbal u državi i budući trener nema čega da se plaši, jer ekipa ima pobednički duh. Ponosan sam na svoj rad. Dao sam značajan doprinos osvajanju duple krune, a bilo je dobrih momenata i dok sam bio prvi trener, iako sam od prvog trenutka imao omču oko vrata", zaključio je Stevanović.

Stanojević novi trener Partizana
 

Selektor omladinske reprezentacije Srbije Aleksandar Stanojević zameniće na klupi fudbalskog kluba Partizana Gorana Stevanovića, pišu beogradski mediji.

 

Upravni odbor "crno-belih" u petak je usvojio ostavku Stevanovića, koja je tokom dana i ozvaničena, a njegovo mesto zauzeće 36-godišnji Aleksandar Stanojević, koji je svojevremeno bio asistent Miroslavu Đukiću u Partizanu.

 

On će od 25. do 30. maja voditi omladinsku reprezentaciju u drugom krugu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Pošto se prvenstvo u Srbiji završava 16. maja, a pripreme omladinaca počinju dan kasnije, Stanojević neće imati problema da istovremeno vodi Partizan i omladinsku reprezentaciju.

 

U karijeri, Stanojević je pored Partizana i reprezentacije Srbije do 19 godina, radio i u OFK Beogradu i fudbalskom klubu Srem.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online