Petak 16.04.2010.
13:49
Vestionline

Stevanović: "Jug" je rekao svoje!

Ode Plavi - Goran Stevanović

Na ovaj potez Goran Stevanović se odlučio sinoć, a ostavku je podneo čelnicima kluba i ona mu je prihvaćena. Stevanović je postavljen za trenera u septembru prošle godine, nakon što je Slaviša Jokanović sporazumno raskinuo saradnju sa klubom.

Danas u podne Goran Stevanović je izašao pred novinare i potvrdio da je prestao njegov angažman u Partizanu, a potom je odgovarao na mnogobrojna pitanja prisutnih poslenika medija. 

"Dana kada sam postao prvi trener Partizana rekao sam da kada "jug" kaže svoju reč, ja ću reagovati. To se dogodilo posle poraza od Vojvodine u Kupu (1:3) i podneo sam ostavku", rekao je dojučerašnji trener crno-belih Goran Stevanović na oproštajnoj konferenciji za štampu, održanoj u petak.

"Partizan je igrao najlepši, najbolji i najofanzivniji fudbal u državi i budući trener nema čega da se plaši, jer ekipa ima pobednički duh. Ponosan sam na svoj rad. Dao sam značajan doprinos osvajanju duple krune, a bilo je dobrih momenata i dok sam bio prvi trener, iako sam od prvog trenutka imao omču oko vrata", zaključio je Stevanović.

Stanojević novi trener Partizana
 

Selektor omladinske reprezentacije Srbije Aleksandar Stanojević zameniće na klupi fudbalskog kluba Partizana Gorana Stevanovića, pišu beogradski mediji.

 

Upravni odbor "crno-belih" u petak je usvojio ostavku Stevanovića, koja je tokom dana i ozvaničena, a njegovo mesto zauzeće 36-godišnji Aleksandar Stanojević, koji je svojevremeno bio asistent Miroslavu Đukiću u Partizanu.

 

On će od 25. do 30. maja voditi omladinsku reprezentaciju u drugom krugu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Pošto se prvenstvo u Srbiji završava 16. maja, a pripreme omladinaca počinju dan kasnije, Stanojević neće imati problema da istovremeno vodi Partizan i omladinsku reprezentaciju.

 

U karijeri, Stanojević je pored Partizana i reprezentacije Srbije do 19 godina, radio i u OFK Beogradu i fudbalskom klubu Srem.

2024 © - Vesti online