Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Nedelja 16.11.2014.
12:47
Vestionline A

Opšte rasulo: Jedan igrač neće da igra za reprezentaciju!

Fudbalska reprezentacija Srbije trenutno je stacionirana u Staroj Pazovi, gde će obaviti poslednje pripreme pred prijateljski meč protiv Grčke. Advokat je definitivno rekao "zbogom", a u medijima se pojavila vest da jedan igrač ne želi da nosi dres nacionalnog tima.

Teška situacija: Kapiten reprezentacije, Branislav Ivanović

Debakl protiv Danaca u kvalifikacijama za EP u Francuskoj prouzrokovala je dosta napetu situaciju u FSS, ali i među igračima.

Za sada nije poznato ime fubalera, ali je situacija i više nego alarmantna. Rasulo je na pomolu, a hoće li se Srbija izvući iz dugogodišnje krize u kojoj se nalazi?

POVEZANE VESTI

Nedelja 16.11.2014. 12:59
PROBLEM JE U GLAVAMA IGRAČA . Kada shvate da je igranje za reprezentaciju UZVIŠEN ČIN svakog sportiste i da je to POSEBNA ČAST KOJA SE NE UKAZUJE SVAKOME ONDA ĆE DOĆI I REZULTATI . Današnji igrači su uglavnom POLUPISMENI I VEOMA BOGATI ZA NAŠE PRILIKE DOLAZE U BEOGRAD NA POZIV SELEKTORA DA SE VIDE MEĐUSOBNO DA IZAĐU I LUMPUJU PO SPLAVOVIMA DA NAHVATAJU NEKU SPONZORUŠU I TO JE NJIMA DOVOLJNO . REZULTATI POSLE BURNIH NOĆE NE MOGU NI DOĆI NIKAKO JER REZULTATI TRAŽE ODRICANJA I ŽRTVU SVAKOG SPORTISTE . DAKLE SVEST IGRAČA JE U PITANJU . ZA SVOJE KLUBOVE IGRAJU I DAJU SVE OD SEBE JER TAMO NEMA ZEZANJA ČIM IGRAŠ LOŠE KLUPA I TRANSFER LISTA . VUČIĆA ZA SELEKTORA "BOLJEG SRBIJA NEMA" ...
Nedelja 16.11.2014. 12:59
"Fudbalska reprezentacija Srbije trenutno je stacionirana u Staru Pazovu" Da li ste hteli da napisete "u Staroj Pazovi". Ili sam ja pogresila u padezu. :-) Osim over recenice ovde ni jedan komentar nije potreban. Jednom recju : U Z A S . Hvala Bogu da imamo Noleta, izcelitenja nasih "bolbova"
Nedelja 16.11.2014. 13:28
repka je odskočna daska za promociju propalih fudbalera koji treba da se dobro uhlebe u inostranstvu,bivše nade koji su otišli vani,propali,ništa nisu pokazali,tratili se u part. pre svega i zvezdu na rteklamu za nova tržišta. Glavni selektor ramadani.miha,karadžić,milošević,pominjani stanković su samo mušterije koji otaljavaju posao u korist pomenutog menagera. Fudbalska reprez. je kriminalna organizacija koju vode joze mafijoze. Ništa bolja situacija nije ni u klubovima. Slično je i u kss,s razlikom što su košarkaši koje preprodje miško daleko talentovaniji od nazovi fudbalera,zato je situacija nešto bolja.U suštini isti kuyac drugo pkovanje. Sport je klasičan biznis od koje samo pojedinci
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online