Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Nedelja 16.11.2014.
12:47
Vestionline A
Fudbalska reprezentacija Srbije trenutno je stacionirana u Staroj Pazovi, gde će obaviti poslednje pripreme pred prijateljski meč protiv Grčke. Advokat je definitivno rekao "zbogom", a u medijima se pojavila vest da jedan igrač ne želi da nosi dres nacionalnog tima.
Nedelja 16.11.2014.12:59
PROBLEM JE U GLAVAMA IGRAČA . Kada shvate da je igranje za reprezentaciju UZVIŠEN ČIN svakog sportiste i da je to POSEBNA ČAST KOJA SE NE UKAZUJE SVAKOME ONDA ĆE DOĆI I REZULTATI . Današnji igrači su uglavnom POLUPISMENI I VEOMA BOGATI ZA NAŠE PRILIKE DOLAZE U BEOGRAD NA POZIV SELEKTORA DA SE VIDE MEĐUSOBNO DA IZAĐU I LUMPUJU PO SPLAVOVIMA DA NAHVATAJU NEKU SPONZORUŠU I TO JE NJIMA DOVOLJNO . REZULTATI POSLE BURNIH NOĆE NE MOGU NI DOĆI NIKAKO JER REZULTATI TRAŽE ODRICANJA I ŽRTVU SVAKOG SPORTISTE . DAKLE SVEST IGRAČA JE U PITANJU . ZA SVOJE KLUBOVE IGRAJU I DAJU SVE OD SEBE JER TAMO NEMA ZEZANJA ČIM IGRAŠ LOŠE KLUPA I TRANSFER LISTA . VUČIĆA ZA SELEKTORA "BOLJEG SRBIJA NEMA" ...
Nedelja 16.11.2014.12:59
"Fudbalska reprezentacija Srbije trenutno je stacionirana u Staru Pazovu" Da li ste hteli da napisete "u Staroj Pazovi". Ili sam ja pogresila u padezu. :-) Osim over recenice ovde ni jedan komentar nije potreban. Jednom recju : U Z A S . Hvala Bogu da imamo Noleta, izcelitenja nasih "bolbova"
Nedelja 16.11.2014.13:28
repka je odskočna daska za promociju propalih fudbalera koji treba da se dobro uhlebe u inostranstvu,bivše nade koji su otišli vani,propali,ništa nisu pokazali,tratili se u part. pre svega i zvezdu na rteklamu za nova tržišta. Glavni selektor ramadani.miha,karadžić,milošević,pominjani stanković su samo mušterije koji otaljavaju posao u korist pomenutog menagera. Fudbalska reprez. je kriminalna organizacija koju vode joze mafijoze. Ništa bolja situacija nije ni u klubovima. Slično je i u kss,s razlikom što su košarkaši koje preprodje miško daleko talentovaniji od nazovi fudbalera,zato je situacija nešto bolja.U suštini isti kuyac drugo pkovanje. Sport je klasičan biznis od koje samo pojedinci
Nedelja 16.11.2014.15:24
ne krivim igrace sto ne igraju kako treba,nemaju motivaciju,ubili su im je losi treneri,FSS i FIFA.kvalitetan trener zna da okupi ekipu i da je spremi,drugi fudbalski savezi ulazu puno vise novca i energije strucnjaka koji su u savezu,UEFA je rekla svoje protiv Albanije kad smo igrali.
Nedelja 16.11.2014.15:36
Sta vam je bre ljudi,kako ne razumete situaciju.Vidite da i igraci bojkotuju rukovodstvo FSS.Uopste se nisu trudili i tvrdim da je utakmica namerno izgubljena.Onoga trenutka kad odu celnici FSS bice druga pesma.Pa nisu nasi fudbaleri zaboravili da igraju fudbal preko noci.
Nedelja 16.11.2014.16:07
deccoo ,alo bre budaletino prestani sa tvojim glupostima svuda i na svako mesto tebe treba bez uputa posklati na nečenje jer si živi ludak zar ne vidiš da ništa pametno neznaš da napišeš nego samo gluposti lupaš jebo te onaj ko te napravi tako gupog i ludog
Nedelja 16.11.2014.17:14
MAJMUNE GLUPI NAPIŠI BAR JEDNU STVAR GDE NISAM U PRAVU I GDE SAM POGREŠIO . VREĐATI NEKOGA BEZ IJEDANOG KONKRETNOG ARGUMENTA POKAZUJE DA SI PRIMITIVAC KOJI NIJE UMEO NI DA PROČITA MOJ KOMENTAR . HAJDE GLUPERDO PROČITAJ JOŠ JEDNOM KOMENTAR MOŽDA ĆEŠ SAZNATI ŠTA PIŠE .
Nedelja 16.11.2014.16:22
Istina je u svakom SLUCAJU, kako si DECCOO napisa. SRAM DA IH BUDE; pa za ciju zemjlu Igraju,na terenu,i van njega se ponasaju AROGANTNO,Rci i BEZOBRAZNO.Dok nam se Komsije podrugljivo smeju,mi kao da se nista nije dogodilo,Dok Komsije DRZE RUKU NA SRCU I PADAJU U TRANS, Nasi se Cesu Dok svira HIMNA. E SRBIJO STA SI DOCEKALA,Nesloga,Neimastina,Nemoc, Neznanje. DUSMANA Na sve strane,Pdcenjuju ,vredzaju,Pljuju,Psuju,Nas.A Mi kao da se nista ne desava,Politicki,Poslovno,Psihicki smo na naj nizem nivou,i opet nista.Eto i na Sportskom putu smo poceli da pokazujemo nasu Slabost.
Nedelja 16.11.2014.16:31
Da ima pameti u FSS kao i Šveđani imali bi dva selektora.PotpišiteGlupani desetogodišnji ugovor sa Drulovićem i Paunovićem i pustite ih neka rade rezultat će doći.A što se tiće primabalerina u reprenzetaciji oni koji hoće da igraju moraju to i da rade a ostali mogu na "Paradu ponosa" tamo im je i mjesto.
Nedelja 16.11.2014.16:37
Hoću da gledam Prvu ligu Srbije sa deset ekipa koje igraju dvokružno,ovo danas je bolesno i bez perspektive !!!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)