Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 13.11.2014.
15:59
Vestionline A

Evo ko je sve zažalio što mu je "jezik bio brži od pameti"

Kada je "jezik brži od pameti", to je otvoren put za stvaranje problema. Treneri klubova iz Premijer lige platitili su skupu cenu pojedinim izjavama koje su olako "prevalili preko usta", jer su ekspresno demantovani.

Kakav autobus, ne znam o čemu govorite: Žoze Murinjo
 

Pročitajte kako su vodeći treneri u najkvalitetnijoj ligi na svetu govorili, bez imalo sramote.

5. Ser Aleks Ferguson - Tvorac modernog Junajteda Aleks Ferguson je u leto 2008. godine stopirao odlazak Kristijana Ronalda u madridski Real rekavši da Špancima "ne želi da proda virus". Samo nekoliko meseci kasnije ser Aleks je 'omekšao', te je Portugalca poslao u Madrid za 94 miliona evra, čime je postao najskuplji fudbaler u istoriji.

4. Roberto Manćini - Ko može da zaboravi svađu Roberta Manćinija i Karlosa Teveza u Mančester sitiju? Očito italijanski trener... Argentinac je odbio da uđe u igru kao zamena na utakmici Lige šampiona protiv Bajerna 2011. godine, a Manćini je posle toga tvrdio kako Tevez nikada više neće zaigrati za "građane". Ipak, ubrzo su se pomirili i .zaboravili "nesporazum".

3. Alan Pardju - Pre desetak godina Pardju je bio menadžer Vest Hema i tada je često verbalno napadao Arsena Vengera, jer je tim Arsenala "napunio strancima i zagušio mlade nade engleskog fudbala". Pardju je 2010. preuzeo Njukasl, a uspeh temelji mahom na igračima iz Francuske. "To je sada svetsko tržište", opravdao se kada su ga podsetili na kritike.

2. Žoze Murinjo - Optužio je Vest Hem da je protiv Čelsija igrao "fudbal iz 19. veka", samo kako bi izbacio "plavce" iz trke za titulu. "'Parkirali su autobus u svom šesnaestercu", jadao se portugalski šef struke. Mediji mu nisu ostali dužni, pa su ga odmah podsetili kako je "autobus u šesnaestercu" baš njegov izum, taktika kojom je eliminisao Liverpul iz borbe za pehar najboljem u Premijer ligi.

1. Brendan Rodžers - "Pogledajte Totenhem, potrošili su 100 miliona evra na pojačanja, a nema ih nigde," kritikovao je menadžer Liverpula Brendan Rodžers prošle sezone "pevce" koji su prodali Gereta Bejla i doveli hrpu pojačanja. Ovog leta Rodžers je učinio isto. Luis Suarez je otišao u Barselonu, stigla su brojna pojačanja, međutim, "crveni" sa "Enfilda" su razočaravajuće loši i, ironično, bodovno poravnati sa Totenhemom.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online