Četvrtak 13.11.2014.
15:59
Vestionline

Evo ko je sve zažalio što mu je "jezik bio brži od pameti"

Kakav autobus, ne znam o čemu govorite: Žoze Murinjo
 

Pročitajte kako su vodeći treneri u najkvalitetnijoj ligi na svetu govorili, bez imalo sramote.

5. Ser Aleks Ferguson - Tvorac modernog Junajteda Aleks Ferguson je u leto 2008. godine stopirao odlazak Kristijana Ronalda u madridski Real rekavši da Špancima "ne želi da proda virus". Samo nekoliko meseci kasnije ser Aleks je 'omekšao', te je Portugalca poslao u Madrid za 94 miliona evra, čime je postao najskuplji fudbaler u istoriji.

4. Roberto Manćini - Ko može da zaboravi svađu Roberta Manćinija i Karlosa Teveza u Mančester sitiju? Očito italijanski trener... Argentinac je odbio da uđe u igru kao zamena na utakmici Lige šampiona protiv Bajerna 2011. godine, a Manćini je posle toga tvrdio kako Tevez nikada više neće zaigrati za "građane". Ipak, ubrzo su se pomirili i .zaboravili "nesporazum".

3. Alan Pardju - Pre desetak godina Pardju je bio menadžer Vest Hema i tada je često verbalno napadao Arsena Vengera, jer je tim Arsenala "napunio strancima i zagušio mlade nade engleskog fudbala". Pardju je 2010. preuzeo Njukasl, a uspeh temelji mahom na igračima iz Francuske. "To je sada svetsko tržište", opravdao se kada su ga podsetili na kritike.

2. Žoze Murinjo - Optužio je Vest Hem da je protiv Čelsija igrao "fudbal iz 19. veka", samo kako bi izbacio "plavce" iz trke za titulu. "'Parkirali su autobus u svom šesnaestercu", jadao se portugalski šef struke. Mediji mu nisu ostali dužni, pa su ga odmah podsetili kako je "autobus u šesnaestercu" baš njegov izum, taktika kojom je eliminisao Liverpul iz borbe za pehar najboljem u Premijer ligi.

1. Brendan Rodžers - "Pogledajte Totenhem, potrošili su 100 miliona evra na pojačanja, a nema ih nigde," kritikovao je menadžer Liverpula Brendan Rodžers prošle sezone "pevce" koji su prodali Gereta Bejla i doveli hrpu pojačanja. Ovog leta Rodžers je učinio isto. Luis Suarez je otišao u Barselonu, stigla su brojna pojačanja, međutim, "crveni" sa "Enfilda" su razočaravajuće loši i, ironično, bodovno poravnati sa Totenhemom.

2024 © - Vesti online