Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 13.04.2010.
15:47
Vestionline A

Rasplet u Lav Kupu Srbije

Trener fudbalera Crvene zvezde Ratko Dostanić izjavio je na današnjoj konferenciji za medije da očekuje znatno teži duel sa OFK Beogradom u polufinalu Lav kupa Srbije, nego što je to bio slučaj u prvenstvenom duelu na Karaburmi pre desetak dana.

Crvena zvezda je tom prilikom slavila pobedu od 2:0, golovima Perovića i Lekića.

"Očekujem od igrača da budu željni pobede i da to pokažu na terenu. Mislim da će utakmica sa OFK Beogradom biti znatno teža i napornija od one koju smo dobili pre deset dana na Karaburmi. Uvek kada igramo na domaćem terenu imamo prednost zbog navijača, ali ipak ne smemo da uđemo opušteno u susret. Ako budemo igrali kao u prethodnim utakmicama ne sumnjam u našu pobedu. Ipak, Kup je specifično takmičenje u kojem je iznenađenje moguće", rekao je šef struke "crveno-belih".

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević ocenio je da u Kup takmičenjima ne pobeđuje uvek kvalitetniji tim i da je samim tim mogućnost iznenađenja veća.

"Nadamo se iznenađenju, ali ne zaboravljamo ni svoje adute. Crvena zvezda je favorit pošto igra na domaćem terenu, a u prvenstvu je sakupila mnogo više bodova od nas. Pre dve sedmice smo poraženi u prevenstvenom meču od 'crveno-belih' na svom terenu. Tu utakmicu smo dobro izanalizirali i verujem da smo izvukli pouke", poručio je Đurđević.

Utakmica između Crvene zvezde i OFK Beograda na programu je u sredu od 19,30 sati, a cene ulaznica za ovaj meč su 200, 400 i 500 dinara.

Drugi meč polufinala na programu je u četvrtak, a sastaju se aktuelni branioc trofeja Partizan i novosadska Vojvodina.

Trener crno-belih Goran Stevanović našao se na udaru kritika posle odigranih 0:0 na gostovanju Jagodini, pa se sve više govori da će Uprava raskinuti saradnju s njim, pogotovo ako ekipa ne izbori plasman u finale Kupa.

"Ničeg se ne plašim do Boga. Zašto bi se bojao onaj ko uradi sve što je do njega? Stvorili smo igru, protivnici nam se valjaju od grčeva na svim utakmicama, videli ste da u Jagodini nismo imali sreće, promašili smo više šansi nego ikad. Mada, znam da je rezultat taj koji određuje pravac razmišljanja, rekao je Stevanović i dodao da ne razmišlja o eventualnom odlasku iz kluba.

"Neću da komentarišem tu temu. Takve vrste analiza se rade na kraju sezone. Nemam ni vremena za to, čekaju nas teške utakmice od kojih je prva u Kupu sa Vojvodinom", kratko je izjavio Stevanović.

sreda, 14. april:
Crvena zvezda - OFK Beograd 19,30

četvrtak, 15. april:
Partizan - Vojvodina 18,00

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online