Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
30
Subota 18.10.2014.
18:33
mondo.rs A

Tuča "delija" i "grobara" na stadionu!

Tačno 55 minuta pre početka večitog derbija, došlo je do ozbiljnog sukoba navijača Crvene zvezde i Partizana na istočnoj tribini stadiona u Humskoj.

Ne može bez konflikta na stadionu Partizana
 

Nažalost, još jedna ružna slika sa sportskog događa iz glavnog grada Srbije obići će svet.

Uprkos tome što su i jedni i drugi navijači prethodnih dana, posle prekinute utakmice Srbija - Albanija, najavljivali da se neće međusobno prozivati i da će izbeći svaki konflikt, dogodilo se suprotno.

Žandarmerija je imala mnogo posla

Uoči početka večitog derbija u Humskoj izbili su neredi na stadionu Partizana!

Oko sat vremena pre početka utakmice sve je delovalo mirno i bez tenzija. Ipak, samo pet minuta kasnije, navijači Crvene zvezde i Partizana imali su bliski kontakt na istočnoj tribini, do ograde sa severnom.

Nastalo je komešanje, a zatim i preskakanje ograde. U prvi mah, činilo se da se navijači neće potući i da su dovoljno udaljeni jedni od drugih, ali ubrzo je počelo gađanje bakljama i pesničenje.

Obračun pristalica Crvene zvezde i Partizana

Posle minut-dva, na tribinu su ušli pripadnici Žandarmerije i sprečili da se sukobi ne prošire.

POVEZANE VESTI

Subota 18.10.2014. 18:41
BEZNAĐE Do srpsko-srpskog dijaloga nikada neće doći. Nismo ludi da pričamo sami sa sobom. Srbija je zemlja snova. Moje pleme snom mrtvijem spava.
Subota 18.10.2014. 18:58
Jedva cekam da vidim taj najavljeni zajednicki solidarni patriotski spektakl, kad me sokira ovaj naslov "Tuca delija i grobara". Stoko stoko stoko, volovi volovi volovi - brukate Srbiju i njen narod, pa obadva su kluba srpska degeni degenski. Za Partizan navijam a volim isto tako Crvenu Zvezdu kaoi svaki drugi srpski klub. Zaista vas treba sve pohapsiti pa negdje na golu ledinu u barake strpati i ograditi zicanom ogradom sto metara., pa se marisite do mile volje. Stoka mora u tor gdje joj je i mjesto.
Subota 18.10.2014. 18:46
idioti odmah dozivotna zabrana da ulaze na stadion inace cemo svi ispastati zbog ovih retarda to je peta kolona srbije i veci neprfijatelji nego albanci za ove znamo kakvi su a ovi nasi uvek ponovo iznenade u negativnom smislu kazne zatvor pa ce se smiriti kao u engleskoj drzava mora da reaguje da pokaze ko je glavni u ovoj drzavi ne neki tamo bogdanov i njemu slicni jeli taj uopste srbin to bih prvo proverio
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online