Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
30
Subota 18.10.2014.
18:33
mondo.rs A
Tačno 55 minuta pre početka večitog derbija, došlo je do ozbiljnog sukoba navijača Crvene zvezde i Partizana na istočnoj tribini stadiona u Humskoj.
Subota 18.10.2014.18:41
BEZNAĐE Do srpsko-srpskog dijaloga nikada neće doći. Nismo ludi da pričamo sami sa sobom. Srbija je zemlja snova. Moje pleme snom mrtvijem spava.
Subota 18.10.2014.18:50
Ne mogu da shvatim, i nikada neću shvatiti da je fudbal i pripadnost navijačima jednog kluba razlog za tuču sa navijačima drugog kluba. Uveren sam da se ova bagra bije zbog potpuno drugih stvari.
Subota 18.10.2014.19:43
Mentalni sklop je to što te tera da budeš bezobrazan i nekulturan. Tema nije moj malenkost, imaš li ti tako skromno inteligentan bar bilo kakvo mišljenje o gore opisanoj pojavi? Ako imaš napiši.
Subota 18.10.2014.19:49
ima svačega.. kada igra reprezentacija nema većih sukoba delija i grobara ( i drugih navijačkih grupa )..U našem sportu, fudbalu prije svega, mafija je na vrhu fudbalskog saveza, a sigurno da organizovanog kriminala ima i u navijačkim grupama.. gdje je novac, tu je mafija, a fudbal je najprofitabilnija grana sporta kod nas... Utakmice albanskog prvenstva su odigrane bez problema uz vređanje Srbije i Srba sa tribina...
Subota 18.10.2014.20:07
Rječ Srbin znači na razumnom jeziku rab ili sluga; postoje dva gosporada Bog i đavo i vječiti su protivnici zato su i njihove sluge vječiti protivnici, Srbin srbinu dušman je najveći, to vam niko ne može poreći. tek kad se podigne ČASNI KRST ONDA ĆE SE OVO PROMJENITI.
Subota 18.10.2014.21:14
Ne može neko da bude PRAVI SRBIN ako ne pristaje da bude BOŽIJI sluga. Dizati sebe iznad BOŽIJEG ZAKONA to je satanizam. Kad sveštenik vrši obred krštenja, kako govori; krštava se rab Božiji ili govori krštava se gospodar božiji? Zašto se kaže služba Božija? Znaš ti uopšte šta zahtjevaju od nas Božije Zapovjesti?
Subota 18.10.2014.21:33
Jos juce sam napisao, da od domacih kvislinga na vlasti ocekujem da ce izdati naredjenja vodjama navijackih grupa da izazovu ovakve incidente, kako bi se ublazila albanska diverzija na utakmici sa njima i nedvojbena odgovornost drzavnih organa prebacila na "navijace", te tako opravdalo uvodjenje represivnih zakona i jace diktature izdajnickog rezima. Nije Bajden zvao zbog Putina, nego zbog ovih blamaza i nevolja koje nam slede.
Subota 18.10.2014.21:44
je b es navijace koji mrze i biju suparnickog navijaca,ako volis svoj klub navijaj za isti, kako ces pomoci svoj klub ako nekom razbijes glavu? Za takve bitange je samo POL POTOV rezim !
Subota 18.10.2014.21:05
Neka me sada neko ubedi da iza ovih navijackih grupa ne stoje kvislinske politicke partije, ujedinjene u borbi za svoje, a protiv srpskih interesa. Posle one blamaze sa ciftarima i nereda na ovoj utakmici kojim svedocimo, ne mogu se otrgnuti utisku da korumpirani drzavni organi zajedno sa kvislinskom Vladom na celu ne stoje iza svega. Zato trazimo podhitnu OSTAVKU SLINAVOG MINISTRA MUP-a I DIREKTORA POLICIJE !!!
Subota 18.10.2014.21:31
Šta treba vlada da radi? da izgovara te rječi koje ti izgovaraš? Znaš li ti da ista rječ nema istu težinu ako je premijer izgovori i ako je neki obični građanin izgovori? Tvoje rječi bi izazvale bombardovanje Srbije samo kad bi ih Vučić izgovorio, nebi trebalo dugo čekati i kako da ih ti pobjediš? Tvoja pamet nije u stanju ni dve koze da sačuva a kamo li da najveću svjetsku nepravdu pobjedi.
Subota 18.10.2014.22:25
Sve mi se cini da si ti svestenik sns-a, a da se tvoj bog zove Vucic. Non-stop pevas o moralnim zakonima, a stitis najnemoralniji olos ljudskog roda, a to su politicari. Koje su to moje reci koje bi izazvale bombardovanje od strane onih istih "siljatih krstasa" i srpskih dusmana, za cije interese tvoj premijer radi i u ciju zlikovacku uniju nas vodi. Zato molim te, postedi me nesuvislih komentara.
Nedelja 19.10.2014.05:44
Šta se tebi sve ne pričinjava, dali je neko moralan ili nije to ja mjerim Hristovim Zapovjestima, jasno mi je dobro gdje bi nas tvoja pamet odvela, bilo bi mnogo gore nego sa Vučićem.
Nedelja 19.10.2014.00:29
Ne znam zasto zakljucujes da je najgori deo glupih navijackih hordi istinski predstavnik bilo kog naroda. Tim pre sto je vrlo lako za bilo koju mracnu organizaciju - ukljucujuci one vezane sa vladom Srbije - da manipulise malim brojem idiota u svoje prljave ciljeve. Ne moram da ti kazem da je specijalni rusilacki rat zapada protiv Jugoslavije poceo pre vise od tri decenije, i da se tokom i posle njenog raspada, u najrazlicitijim oblicima, usredsredio na Srbiju - i da jos uvek traje. PNeprijatelj je mocan, podmukao i bezobziran, uvukao se u sve pore zemlje, pocevsi sa vlascu. Treba biti stalozen, pametan i istrajan.
Nedelja 19.10.2014.10:09
pa dok se taj isti narod ne usprotivi protiv tih hordi i vlast ne uzme stvar u svoje ruke ispada da je tako kad uspemo da te i takve smirimo i umirimo onda ce nas gledati drukcijim ocima onda ce imati veci respekt prema srbiji i srpskom narodu
Subota 18.10.2014.18:46
idioti odmah dozivotna zabrana da ulaze na stadion inace cemo svi ispastati zbog ovih retarda to je peta kolona srbije i veci neprfijatelji nego albanci za ove znamo kakvi su a ovi nasi uvek ponovo iznenade u negativnom smislu kazne zatvor pa ce se smiriti kao u engleskoj drzava mora da reaguje da pokaze ko je glavni u ovoj drzavi ne neki tamo bogdanov i njemu slicni jeli taj uopste srbin to bih prvo proverio
Subota 18.10.2014.22:31
Da nije "nasa sluzba" umesana u citav ovaj cirkus, Bogdanov ne samo da ne bi mogao da uleti na teren, nego ni da udje na stadion. Vec sutra mozemo ocekivati Acu Dramosera kako najavljuje "beskrompromisan" obracun sa huliganima, posipanje pepelom u vezi utakmice sa Albanijom i lizanje bulje Rami u Beogradu. Nek ide sve u tri lepe p.m.
Subota 18.10.2014.18:58
Jedva cekam da vidim taj najavljeni zajednicki solidarni patriotski spektakl, kad me sokira ovaj naslov "Tuca delija i grobara". Stoko stoko stoko, volovi volovi volovi - brukate Srbiju i njen narod, pa obadva su kluba srpska degeni degenski. Za Partizan navijam a volim isto tako Crvenu Zvezdu kaoi svaki drugi srpski klub. Zaista vas treba sve pohapsiti pa negdje na golu ledinu u barake strpati i ograditi zicanom ogradom sto metara., pa se marisite do mile volje. Stoka mora u tor gdje joj je i mjesto.
Subota 18.10.2014.19:02
Nikada to nisam shvatao, da imam mržnju prema navijačima rivalske ekipe, i potrebu da se tučem protiv njih...ma dajte više, aman.sve nas je manje, svaki život nema cenu.dokle???
Nedelja 19.10.2014.10:02
problem je u tome sto oni i takvi nevole prvo sebe pa onda sve ostale to su one namrgodjene face sto se setaju po srbiji i izigravaju neke badze koji nemaju u sebi nista ljudskog samo su za konfrontaciju i siledzijstvo za takve je batina izasla iz raja nadrogirana bagra
Subota 18.10.2014.19:46
Stoka! Njih ne interesuje ni fudbal, ni klub za koji "navijaju", ni Srbija, niti bilo sta sto ima pametnu svrhu! Njih samo interesuju droga, alkohol, rusenje, divljanje i naravno, nerad. Ta stoka nije za zatvor nego za kamenolom ili njivu, jer kad vec ima viska energije, da taj visak bar pametno iskorsti. Posle najmanje 12 sati teske fizikalije, bili bi mirni k'o bubice, cak i na utakmicama! Kad bi bilo nekog postenog i pametnog u vlasti da ovo shvati, u Srbiji bi procvetali industrija i poljoprivreda. Upregni stoku da radi, ne moraju da se koriste nafta i drugi energenti. Uz to, ne zagadjuje se priroda, a cisti se drustvo!
Subota 18.10.2014.19:57
Dobra ideja, po kazni sve na njive od zore do mraka da rintaju, pa na spavanje u barake, do sledeceg jutra. Ima ih dosta tih bilmeza, cak i ovde, prepoznaju se po minusima koje lupaju.
Subota 18.10.2014.22:37
Majmuni jedni debilni.Majci vam ga .......,siptari vam se kurce po Beogradu.J..u vas sa zastavama V.Albanije a vi ne zanate da gledate utakmicu kao ljudi. Da vas pitam covecanski ako vasi maloumni mozgovi mogu da daju odgovor. Sta je razlog i povod za ovu tucu? Seme vam j...m retardirano.
Nedelja 19.10.2014.09:56
neznam brate sta ti ljudi imaju u glavi najverovatnije nista suplja kao supalj zub trebalo bi samo navijacke vodje pohvatati i sa njima popricati u cetiri zida sto je posao policije i drzave i nije mi jasno kako svaki put toliko pirotehnike stigne na tribine kao da obezbedjenje spava nista netreba da nas cudi da i bombe pocnu da unose na stadion de su kamere za nadzor sta radi ta policija uopste

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)