Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Utorak 14.10.2014.
20:23 >> 22:57h
Vestionline A

Utakmica je prekinuta posle tuče na terenu zbog zastave "velike Albanije"

U 42. minutu iznad terena se pojavio leteći objekat, na koji je bila zakačena zastava tzv. "velike Albanije". Navijači Srbije su podivljali, a arbitar odmah prekinuo susret dok se objekat ne ukloni. Stefan Mitrović je skočio, uhvatio zastavu i rezignirano počeo da je razvlači u nameri da je pocepa. Doleteli su reprezentativci Albanije Džaka i Lila i nastala je opšta pometnja, a bilo je i razmene udaraca. Sudija je poslao igrače u svlačionicu, a prekid je trajao više oko 70 minuta. Kako su gostujući igrači zahtevali da se isprazni stadion i da jedino pod tim uslovima žele da odigraju susret, utakmica je suspendovana. na zvaničnom sajtu UEFA piše da je susret prekinut zbog uznemirujućih dešavanja na terenu.

Jedini strelac za Srbiju u kvalifikacijama: Zoran Tošić
 

Meč u Beogradu označen je od strane UEFA kao meč visokog rizika, pa je gostujućim navijačima sugerisano da ne dolaze u srpsku prestonicu.

42. minut - Sudija je prekinuo igru, jer leteći objekat sa albanskom zastavom obleće iznad terena u Humskoj. Navijači Srbije su podivljali, upaljene su baklje. Stefan Mitrović je uhvatio zastavu, hteo da je pocepa i onda je počela gužva na terenu. Sevale su pesnice. Prekid susreta, igrači su u svlačionici. Čeka se konačna odluka oko eventualnog nastavka meča, a poslednja informacija kaže da će duel da se nastavi. Selekcija Srbije se nalazi u tunelu, čekaju se gostujući igrači.

39. minut - Još jedan korner za goste, koji su se oslobodili pritiska.
35. minut - Žuti karton za Ivanovića zbog grubog starta, a odmah velika prilika za Albance. Izborili su korner, koji je adut gostiju odugovlačio. Pritom je bio gađan bakljama i petardam sa severne tribine. I posle kornera šansa za goste. Udarac glavom završio je pored gola.
31. minut - Gosti su izborili korner, preneli težište igre na drugu stranu, ali je to bilo kratkog daha. već u narednom napadu Srbija je ponovo zapretila preko Ivanovića.
27. minut - Kolarov je probio po levoj strani, oštro centrirao ka Lazoviću, koji je na petercu preskočio loptu iščekujući podršku Đuričića. Propala je i ova šansa.
25. minut - Korner za naš tim, koji je izborio Tadić. Bez opasnosti po rivala.
24. minut - Albanci su najzad prešli centar, ali nije bilo opasnosti po gol Stojkovića.
20. minut - Još jedna prilika za našu selekciju. Đuričić je u kaznenom prostoru imao kontrolu lopte, spremao se za šut, ali je sudija Etkinson dosudio prekršaj u korist Albanaca, jer je Lazović povlačio za dres čuvara.
16. minut - Kolosalna šansa za Branislava Ivanovića. Kapiten naše selekcije pokušao je iskosa sa desne strane, ali je pogodio spoljnu mrežu. Imao je Bane i boljih rešenja.
12. minut - Još jedna prilika za "orlove" otišla je u nepovrat. Domaći su razvili kontru, Matić se izborio za loptu, uposlio Tošića, kome je u kaznenom prostoru Mavraj, u poslednjem sekundu, pred udarac odneo loptu.
7. minut - Najbolja prilika za Srbiju. Tadić je bio u izglednoj šansi, ali je sa sedam metara bio zamalo neprecizan.
6. minut - "Orlovi" nastavljaju ofanzivu. Matić je odlično prevario čuvara, uposlio Lazovića na strani. iskusni napadač odmah je oštro centrirao, ali su se gosti teškom mukom odbranili.
3. minut - Prvo uzbuđenje na utakmici. Tošić je izveo slobodan udarac, Albanci su se nakratko odbranili, a onda je pokušao Đuričić. Ipak, pogodio je Ivanovića.
1. minut - Utakmica je počela. Himna Albanije jedva se čula od zvižduka srpskih navijača, koji su parali nebo nad stadionom u Humskoj.

SASTAVI TIMOVA:

SRBIJA: Stojković, Ivanović, Kolarov, Nastasić, S. Mitrović, Matić, Gudelj, Tošić, Tadić, Đuričić, Lazović.

ALBANIJA: Beriša, Hisaj, Agoli, Cana, Mavraj, Kukeli, Džaka, Abraši, Lila, Lenjani, Balaj.

POVEZANE VESTI

Utorak 14.10.2014. 21:36
шиптари су извели мајсторску провокацију на шта смрдљиви жандари одговарају тако што бију навијаче који би да уђу и да смрве жгадију... Телећа глава је вероватно врло поносан на "организацију" ? Митровић успева да дохвати албанску заставу и тада му прилеће шиптар и покушава да му је отме ???? ЕЈ БРЕ ???? И ЖАНДАРИ НЕ РЕАГУЈУ ??? ПА МАЈКУ ВАМ ЈЕБЕМ ЖАНДАРСКУ ДА ВАМ ЈЕБЕМ !! И ВАМА И ОНИМА КОЈИ ВАС ЖАЛЕ КАД ДОБИЈЕТЕ ОТКАЗ !!!!
Utorak 14.10.2014. 21:46
jesteli videli kako se brani albanska zastava? cak igraci je nedaju. Trebali su dole navijači uleteti i pretuči obrezane pa nek se prekine utakmica nek nas diskvalifikuju i ovako bi se obrukali u tirani.
Utorak 14.10.2014. 22:46
Bas da vidim sad kako ce UEFA odluciti o ovom vecerasnjem totalnom prekidu utakmice. Albanska zastava okacena na drone provokativno lebdila iznad terena , sto je uzrokovalo prekidu. jedno znam sigirno da je srpaka zastava tako lebdila na drone iznad terena u Tirani ne samo da bi utakmicu prekinuli nego bi Srbiji oduzeli tri boda a vjerovatno i iskljucili iz kvalifikacija. Siptarri nisu vise htjeli izaci na teren, vjerovatno su kukali da im je zivot u opasnoti. Jeftina kukavicka fora siptara.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online