Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 05.10.2014.
14:36
Vestionline A

JSL: Frajdej promašio senzaciju, Partizan maksimalan

Crno-beli su uz dosta muke stigli do sedme pobede u isto toliko utakmica ove sezone. Savladana je Mladost u Lučanima 2:1 (1:0), zahvaljujući golovima Petra Škuletića i Danka Lazovića. Gol za domaćina delo je Patrika Frajdeja.

U dobroj formi: Danko Lazović
 

Ekipa iz Humske ulice je izvojevala pobedu, održala maksimalan učinak u šampionatu i vratila se na čelo tabele, iako ima meč manje. Crno-beli su pre samo tri dana imali težak meč protiv Asterasa, ali su na pozitivan način odgovorili na izazov u Super ligi. Mada, strepeli su za ceo plen iz Lučana. Nije sve išlo glatko.

Sedmi trijumf u nizu Partizanu su obezbedili najbolji strelci tima, Petar Škuletić pogotkom u nadoknadi prvog poluvremena, dok je Danko Lazović u 58. minutu iskoristio kardinalnu grešku čuvara i matirao solidnog Krznarića.

Tamnoputi špic domaćih Patrik Frajdej uspeo je da u 74. minutu valorizuje inicijativu Mladosti i smanji prednost crno-belih, ali komotno može da ponese epitet tragičara. Nigerijac je deset minuta pre kraja promašio idalnu šansu da poravna rezultat, a istu stvar je ponovio u poslednjim trenucima meča. 

Partizan posle reprezentativne pauze očekuje večiti derbi na svom stadionu sa Crvenom zvezdom, od koje ima bod više i utakmicu manje.

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

90+4. minut - Kraj utakmice.
90+3. minut - Frajdej je imao još jednu stopostotnu šansu, međutim, šut je sa samo nekoliko metara završio pored gola.
90. minut - Igraće se još tri minuta nadoknade.
80. minut - Frajdej je imao kolosalnu priliku da se proslavi i izjednači rezultat. Odlično je šutirao sa 10 metara, ali je Lukač pokazao da ima sjajan refleks.

74. minut - GOOOOOL!!! 1:2, strelac Patrik Frajdej! Bespotreban prekršaj Volkova koštao je crno-bele primljenog gola. Posle prekida, na odličan centaršut, isto tako je reagovao najbolji strelac Lučanaca Frajdej i zakucao loptu u gol.

68. minut - Saša Jovanović je opasno zapretio Partizanu, ali od svega samo korner. Posle udarca ig ugla Milunović je glavom pogodio prečku.
65. minut - Škuletić je šutirao sa 20 metara, ali samo do čuvara mreže domaćih.
61. minut - Petar Grbić ustupa mesto Saši Iliću.

58. minut - GOOOOOL!!! 2:0 za Partizan, strelac Danko Lazović! iskusni centarfor je odlično reagovao na loše izbacivanje Golemića u kaznenom prostoru i rutinski matirao Krznarića.

54. minut - Ne mire se Lučanci sa rezultatom. Trude se da igraju na Partizanovoj polovini. Milosavljević je oprobao udarac.
51. minut - Drugi žuti karton za crno-bele. Grbiće je sa leđa za dres vukao Garića.
46. minut - Počeo je drugi deo meča. Nije bilo promena u sastavima obe ekipe.
45+2. minut - Kraj prvog poluvremena.

45+1. minut - GOOOOOL!!! 1:0 za Partizan, strelac Petar Škuletić! Miroslav Vulićević je poveo poslednji napad u prvom delu, centrirao u kazneni prostor, a loptu je glavom pokupio Škuletić i smestio u mrežu Krznarića.

42. minut - Prilično slaba igra oba sastava, bez mnogo tempa. Domaćin se ne oslanja na bunker, već pokušava da igra od noge do noge.
35. minut - Propala je velika prilika za Mladost. Jovanović je odlično poveo kontru, ali je završni pas ka Milosavljeviću bio previše jak. Špic domaćih zakasnio je pola sekunde.
25. minut - Četvrti pokušaj sa distance Saše Markovića, ali je Krznarićeva mreža netaknuta.
22. minut - velika prilika za domaćina. Golemić se ubacio u šesnaesterac crno-belih, prošao Volkova i lukavo šutirao, a Lukač krajnjim naporom stopalima otklonio opasnost.
13. minut - Grbić je uspeo da Saši Markoviću doturi odličnu loptu, ali je vezista prebacio čitav gol.
11. minut - Lazović je zbog protesta zaradio žuti karton.
10. minut - Korner za crno-bele posle solidnog pokušaja Saše Markovića. Lazovićev centaršut nije bio upotrebljiv.
5. minut - Prva prilika za Partizan. Petar Škuletić je stvorio šansu, šutirao sa 16 metara, ali je Krznarić paradom sprečio pogodak.
1. minut - Utakmica je počela.

SASTAVI TIMOVA:

MLADOST LUČANI: Krznarić, Zonjić, Milunović, Golemić, Petrović, Jovanović, Radin, Gavrić, Adamović, Frajdej, Milosavljević.

PARTIZAN: Lukač, Vulićević, Ćirković, Stanković, Volkov, Grbić, B. Ilić, Marković, Pantić, Škuletić, Lazović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online