Nedelja 05.10.2014.
14:36
Vestionline

JSL: Frajdej promašio senzaciju, Partizan maksimalan

U dobroj formi: Danko Lazović
 

Ekipa iz Humske ulice je izvojevala pobedu, održala maksimalan učinak u šampionatu i vratila se na čelo tabele, iako ima meč manje. Crno-beli su pre samo tri dana imali težak meč protiv Asterasa, ali su na pozitivan način odgovorili na izazov u Super ligi. Mada, strepeli su za ceo plen iz Lučana. Nije sve išlo glatko.

Sedmi trijumf u nizu Partizanu su obezbedili najbolji strelci tima, Petar Škuletić pogotkom u nadoknadi prvog poluvremena, dok je Danko Lazović u 58. minutu iskoristio kardinalnu grešku čuvara i matirao solidnog Krznarića.

Tamnoputi špic domaćih Patrik Frajdej uspeo je da u 74. minutu valorizuje inicijativu Mladosti i smanji prednost crno-belih, ali komotno može da ponese epitet tragičara. Nigerijac je deset minuta pre kraja promašio idalnu šansu da poravna rezultat, a istu stvar je ponovio u poslednjim trenucima meča. 

Partizan posle reprezentativne pauze očekuje večiti derbi na svom stadionu sa Crvenom zvezdom, od koje ima bod više i utakmicu manje.

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

90+4. minut - Kraj utakmice.
90+3. minut - Frajdej je imao još jednu stopostotnu šansu, međutim, šut je sa samo nekoliko metara završio pored gola.
90. minut - Igraće se još tri minuta nadoknade.
80. minut - Frajdej je imao kolosalnu priliku da se proslavi i izjednači rezultat. Odlično je šutirao sa 10 metara, ali je Lukač pokazao da ima sjajan refleks.

74. minut - GOOOOOL!!! 1:2, strelac Patrik Frajdej! Bespotreban prekršaj Volkova koštao je crno-bele primljenog gola. Posle prekida, na odličan centaršut, isto tako je reagovao najbolji strelac Lučanaca Frajdej i zakucao loptu u gol.

68. minut - Saša Jovanović je opasno zapretio Partizanu, ali od svega samo korner. Posle udarca ig ugla Milunović je glavom pogodio prečku.
65. minut - Škuletić je šutirao sa 20 metara, ali samo do čuvara mreže domaćih.
61. minut - Petar Grbić ustupa mesto Saši Iliću.

58. minut - GOOOOOL!!! 2:0 za Partizan, strelac Danko Lazović! iskusni centarfor je odlično reagovao na loše izbacivanje Golemića u kaznenom prostoru i rutinski matirao Krznarića.

54. minut - Ne mire se Lučanci sa rezultatom. Trude se da igraju na Partizanovoj polovini. Milosavljević je oprobao udarac.
51. minut - Drugi žuti karton za crno-bele. Grbiće je sa leđa za dres vukao Garića.
46. minut - Počeo je drugi deo meča. Nije bilo promena u sastavima obe ekipe.
45+2. minut - Kraj prvog poluvremena.

45+1. minut - GOOOOOL!!! 1:0 za Partizan, strelac Petar Škuletić! Miroslav Vulićević je poveo poslednji napad u prvom delu, centrirao u kazneni prostor, a loptu je glavom pokupio Škuletić i smestio u mrežu Krznarića.

42. minut - Prilično slaba igra oba sastava, bez mnogo tempa. Domaćin se ne oslanja na bunker, već pokušava da igra od noge do noge.
35. minut - Propala je velika prilika za Mladost. Jovanović je odlično poveo kontru, ali je završni pas ka Milosavljeviću bio previše jak. Špic domaćih zakasnio je pola sekunde.
25. minut - Četvrti pokušaj sa distance Saše Markovića, ali je Krznarićeva mreža netaknuta.
22. minut - velika prilika za domaćina. Golemić se ubacio u šesnaesterac crno-belih, prošao Volkova i lukavo šutirao, a Lukač krajnjim naporom stopalima otklonio opasnost.
13. minut - Grbić je uspeo da Saši Markoviću doturi odličnu loptu, ali je vezista prebacio čitav gol.
11. minut - Lazović je zbog protesta zaradio žuti karton.
10. minut - Korner za crno-bele posle solidnog pokušaja Saše Markovića. Lazovićev centaršut nije bio upotrebljiv.
5. minut - Prva prilika za Partizan. Petar Škuletić je stvorio šansu, šutirao sa 16 metara, ali je Krznarić paradom sprečio pogodak.
1. minut - Utakmica je počela.

SASTAVI TIMOVA:

MLADOST LUČANI: Krznarić, Zonjić, Milunović, Golemić, Petrović, Jovanović, Radin, Gavrić, Adamović, Frajdej, Milosavljević.

PARTIZAN: Lukač, Vulićević, Ćirković, Stanković, Volkov, Grbić, B. Ilić, Marković, Pantić, Škuletić, Lazović.

2024 © - Vesti online