Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 13.08.2014.
12:15
mozzartsport.com, vesti A

Tumbaković: Pojedinci iz uprave su zalutali u Partizan!

"A neke bismo morali da molimo da ostanu“, kaže trofejni trener i najavljuje Vanrednu skupštinu najkasnije za dva meseca.

Dragan Đurić i Ljubiša Tumbaković
 

Dogorelo je do - Vanredne skupštine! Situacija u Partizanu toliko je alarmantna da će, prema svim informacija, sednica najvišeg klupskog tela morati da se održi najkasnije u naredna dva meseca, bez obzira na takmičarke rezultate u tom periodu.

Na takav zaključak upućuju i reči legendarnog trenera crno-belih Ljubiše Tumbakovića, koji je komentarišući katastrofalno finansijsko stanje u Humskoj 1, oličeno u štrajku fudbalera, nagovestio da bi uskoro valjalo očekivati pomake u rukovodećim struktirama kluba.
"Ako navijači u saopštenju traže da se sazove skupština, onda sigurno imaju debeo razlog. Postoji mnogo stvari koje ukazuju na to da u klubu veliki broj stvari ne funkcioniše na nivou renomea kluba, ali sam siguran da zbog toga ne treba da ispaštaju igrači i stručni štab. Apelujem na sve da se ujedinimo i da budemo uz tim, ne samo protiv Nefčija već i u drugim mečevima, a što se tiče skupštine, ona će biti sigurno održana u skorije vreme, za mesec ili dva“, najavio je Ljubiša Tumbaković.

Prema oceni bivšeg trenera i direktora Partizana, rad čelnika kluba bi trebalo što pre staviti na proveru. Iz sledećih razloga...
"Ako posmatramo samo trofeje, onda ovo rukovodstvo zaslužuje pohvale. Međutim, u svakom drugom segmentu rada postoje problemi. Organizaciono gledano, u klubu vlada haos. Finansijski - opet haos! Stanje je, nažalost svih nas navijača Partizana, takvo da bi trebalo nešto preduzeti. Nekim ljudima nije mesto u upravi, a neke bismo morali zamoliti da ostanu“.

Osvrnuo se Tumbaković na učestale kritike na račun trenera Nikolića.

"Pojedinci svoje neznanje i nemoće pokušavaju da sakriju prebacivanjem krivice na trenera. Nikolić je pametan momak, dobar trener, izgubio je samo jednu utakmicu od dolaska u klub. A, kakva je situacija u Partizanu, rezultati su odlični. Stručni rad nije problem Partizana", zaključio je Tumbaković.

POVEZANE VESTI

Sreda 13.08.2014. 12:49
OVO sve ide u pravcu raspaljivanja strasti . Tumba je neko ko NE TREBA PARTIZANU NI PO JEDNOM OSNOVU . Da nije sestrić Mirka Marjanovića prvi tim PARTIZANA bi gledao sa TRIBINA I NIKADA NE BI TRENIRAO PRVI TIM PARTIZANA . REALNO . KLUBU TREBA POKUŠATI VRATITI BJEKU I ZEKU . IZA NJIH JE OSTAO ZEMUNELO TRENAŽNI CENTAR KAKVIH JE MALO U EVROPI IAKO SU I ONI KRALI ALI MANJE OD OVIH DANAŠNJIH KOJI SVE LISTOM TREBA NAJURITI . PARTIZAN PARTIZANOVCIMA !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online