Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 30.07.2014.
22:08
mozzartsport.com A

Partizan sačuvao mrežu, Liga šampiona mnogo bliža!

Crno-beli odoleli Ludogorecu u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona (0:0), povredio se Danko Lazović, neizvestan za revanš.

Dobra partija u Bugarskoj: Nikola Drinčić
 

Partizan se odbranio! Od 15. minuta duela u Razgradu crno-beli su maltene konstatno boravili na svojoj polovini, ali im je takva taktika donela aktivan rezultat pred revanš u Beogradu za sedam dana. Partizan je napadački aktivan bio samo u prvih desetak minuta, kad je Škuletić imao dva dobra pokušaja, a jednom je Brašanac nespretno reagovao posle greške domaće odbrane.

Utisak je da rezultat dobar po izabranike Marka Nikolića koji su svesno žrtvovali sve napadačke opcije, naročito posle povrede Danka Lazovića (u 57. minutu zamenjen zbog bola u ramenu) bili apsolutno nezainteresovani za dešavanja pred protivničkim kaznenim prostorom. U tom periodu Škuletić je imao najviše loptu u nogama, ali u tim situacijama napadač crno-belih nije uspevao da se snađe, pa su Bugari bez teškoća uspevali da odbrane svoj gol.

Legija stranaca iz Razgrada je tražila pukotinu u odbrani koja je u prvom delu pokazivala znake panike i da nije bilo Vladimira Volkova koji je dva puta prisebnim intervencijama sprečavao domaćina da povede, crno-beli bi bili u daleko težem položaju. Levi bek Partizana je bio možda i najbolji pojedinac utakmice, sve dok u drugom delu nije i on napravio nekoliko propusta koji su ostali nekažnjeni. Možda bi igra i(li) rezultat za ekipu iz Humske bili bolji da je Nikola Drinčić odigrao na prepoznatljivom nivou. Ovako, daleko ispod renomea i učinka na koji je navikao Grobare, reprezentativac Crne Gore uklopio se mahom u defanzivne zadatke i otuda je izostala njegov veći udeo u pokretanju napada.

Ludogorec je imao veći posed lopte, ukupno više pokušaja (9:7), ali je Partizan uputio dva udarca na gol (naspram samo jednog bugarskog tima) i bude li Marko Nikolić u narednih sedam dana poradio na realizaciji možda srpski predstavnik uspe u nameri da se revanšira timu koji ga je lane izbacio, ali koji već treću veznu utakmicu nije pobedio, a na drugoj nije ni gol postigao.

Ludogorec - Partizan 0:0

Ludogorec arena. Gledalaca: 7.000. Sudija: Ken Hansen (Danska). Žuti kartoni: Moci, Abalo, Bezjak (Ludogorec), Brašanac, Saša Ilić, Lukač (Partizan).

LUDOGOREC: Stojanov, Kaisara,A. Aleksandrov, Moci, Vitinja (od 47. Angulo),  Đakov, Espinjo, Abalo (od 62. Misiđan), Marselinjo, M. Aleksandrov (od 75. Anise), Bezjak.

PARTIZAN: Lukač, Vulićević, Trajković, Stanković, Volkov, Brašanac, Drinčić, A. Živković (od 67. Grbić), S. Ilić (od 80. Luka), Lazović (od 54. Ninković), Škuletić.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 31.07.2014. 07:44
Navijač sam partizana,ali sa ovakvom igrom,nema ništa od lige šampiona,ona šansa u prvom minutu i moja baba bi dala go,a oni se uplašiše,čidi me da Ilić onako nespretno reaguje.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online