Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 21.07.2014.
16:18 >> 16:31h
mozzartsport.com A

Terzić: Dosta iživljavanja, u Zvezdi će igrač zarađivati najviše 120.000 evra!

Novi problemi u Crvenoj zvezdi izašli su na videlo na pripremama u Belgiji, gde je Zvezdan Terzić, vršilac dužnosti generalnog sekretara crveno-belih, imao verbalni sukob sa nekoliko igrača, u trenutku kada im je saopštio da novca u klubu i da nema i da onima kojima se to ne sviđa mogu slobodno da idu, prenosi "Mocart sport".

 V.d. generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić i trener Nenad Lalatović
 

Danas se oglasio i sam Terzić, poručivši da nije bilo sukoba, već razgovora, ali je potvdio da svako ko nije zadovoljan može da ode jer mu "nisu potrebni igrači koji neće dolaziti s osmehom na trening".

"Naduvana priča. Nije bilo sukoba. Imali smo razgovor gde im je jasno rečeno kako ćemo funkcionisati u narednom periodu. Ne mogu igrači da vode klub! Mora da se napravi sistem, mora se znati ko šta radi i ko za šta odgovara. Klub se organizaciono mora podići na viši nivo", objašnjava Terzić.


On se potom osvrnuo na ono što se dosad događalo u Zvezdi.
"Igrači su u prethodnom periodu bili malkice raspušteni. Imali smo normalan sastanak na kojem sam od igrača tražio disciplinu u radu i ispunjavanje svojih obaveza i kada para nema. Ko nije spreman da dolazi na treninge Crvene zvezde s osmehom na licu neka dođe po ispisnicu i ide tamo gde mu je bolje. Zvezda ne može biti klub gde će se igraci obogatiti, nego izlog i odskočna daska za dalju karijeru gde će se kasnije svi naplatiti. Ovo do sada je bilo rasipanje, mnogi su imali veće ugovore nego da igraju u inostranstvu. Igrači moraju biti svesni da igraju u klubu koji je dužan 50 miliona evra i koji ima mnogo egzistencijalnih problema. Ali rešavaćemo i te probleme, zato smo ovde. Međutim, potrebno mi je vreme."


Terzić kaže da će najviši ugovori u Zvezdi biti onima po kojima će igrač zarađivati 120.000 evra godišnje.
"Neću nikome da obećavam velike ugovore koji se ne mogu ispuniti. Dosadašnje ugovore nekolicine igrača ćemo spustiti na maksimum 120.000 evra godišnje, a talentovani igrači koje dovodimo neće imati više od 60.000 evra godišnje. Neću da obećavam ono što ne mogu da ispunim. Ovo do sada je bilo iživljavanje, ali ja ne mogu za 25 dana da ispravim ono što je urušavano godinama. Tražim strpljenje. Crvena zvezda je velikan uvek i uvek ti više daje nego što ti duguje u finansijskom smislu. Igrači moraju da shvate da Crvena zvezda i ja kao Zvezdan Terzić možemo samo da im pomognemo. Nećemo im mi biti kočnica u daljoj karijeri, niti prepreka u rešavanju njihove egzistencije. Naprotiv, tu smo da im pomognemo."


Prvi čovek Zvezde dodaje da će od sada igrači crveno-belih uvek imati dovoljno novca za neke stvari, što dosad nije bio slučaj.
"Uvek će igrači u Zvezdi imati dovoljno za kvalitetnu ishranu, da izađu na piće sa devojkom, da se lepo obuku, da kupe kopačke i plate časove engleskog jezika. Necu dozvoliti namrštena lica na treningu Crvene zvezde, niti da igrači sebi daju za pravo da se izdignu iznad kluba, ma u kakvim problemima Zvezda bila. Neću dozvoliti da iko ruši sistem. Ko to ne može da ispoštuje neka kaže i prijateljski ćemo se rastati. Treba nam pozitivna energija i mnogo odricanja da bismo osvojili titulu. A osvojićemo je!", poručio je na kraju Zvezdan Terzić.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 21.07.2014. 16:38
A ti lopove,koliko ces ti da gurnes u svoj dzep??
Ponedeljak 21.07.2014. 16:47
NIŠTA O NAVIJAČIMA I ONIM DRUGIM "NAVIJAČIMA" KOJE KLUB PLAĆA . KOLIKO JE NJIHOM GODIŠNJI LIMNIT . Terzićeva priča je KLASIČNA MAFIJAŠKA PRETNJA IGRAČIMA . Verujem da priča nije gotova i da će NEZADOVOLJNI I PONIŽENI IGRAČI IMATI ŠTA DA KAŽU .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online