Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Ponedeljak 21.07.2014.
09:52
mozzartsport.com A

Sukob Terzića i Zvezdinih igrača: Para nema, ko ne shvata neka uzme papire!

Pojedinci pretili da će napustiti pripreme u Belgiji, trener Lalatović smirivao strasti, prenosi "Mocart sport".

 Zvezdan Terzić i Nenad Lalatović
 

Novi potresi u Crvenoj zvezdi! Taman kad se situacija posle administartivne eliminacije iz Evrope donekle smirila, buknuo je još jedan požar u taboru srpskog šampiona. Ovoga puta varničilo je između igrača i vršioca dužnosti generalnog sekretara Zvezdana Terzića, a dve strane su ušle u oštar verbalni duel.


Prema saznanjima "Naših novina", pred test meč sa belgijskim Mehelenom, Terzić je predočio fudbalerima da novca u klupskoj kasi nema i da pojedinci koji nisu zadovoljni takvim stanjem mogu odmah da pokupe papire i napuste Marakanu.


Njegovo izlaganje neposredno pred jednu od najjačih provera u pripremnom periodu izazvalo je žestoku reakciju fudbalera, naročito onih koji su se minule sezone naslušali sličnih priča o tome da će novac dobiti „sutra, prekostra, za dva meseca...“. Pojedinci su, navodno, najavili da bi istog časa mogli da napuste pripreme, ali je tampon zonu između Terzića i igrača predstavljao trener Nenad Lalatović koji je sprečio veći skandal, tako što je posle sastanka prilazio igračima i tražio od njih da se posvete obavezama na terenu, nagovestivši im da će po povratku u Beograd pokušati da pronađe zajednički jezik sa rukovodiocima.
„Na sastanku je Terzić je autoritativno pokušao da objasni igračima da para nema i da svako ko to ne shvata može da uzme papire i potraži sreću u drugom klubu. Naravno, to se nije svidelo momcima koji su dugo u klubu i kojima se duguje ozbiljna svota novca. Oni smatraju da su pokazali lojalnost tokom prošle godine, što su više nego jasno stavili do znanja Terziću. Bilo je i onih koji su želeli da napuste pripreme.. Sukob se, međutim, brzo stišao, najviše zahvaljujući treneru Lalatoviću. On je uspeo da smiri igrače... Već sutradan u kampu Crvene zvezde je vladala normalna atmosfera. Terzić je sasvim korektno pričao sa igračima, ali pitanje je da li je zavladalo blagostanje ili je to primirije pred nove potrese“, prenose Naše novine izjavu neimenovanog izvora dobro upućenog u prilike u Zvezdi.


Prema saznanjima Naših novina, dug uprave Crvene zvezde prema igračkom kadru je oko dva miliona evra, od čega se, ilustracije radi, najstandardnijim igračima, poput Nenada Milijaša i Darka Lazovića duguje po 400.000 evra.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 21.07.2014. 10:15
Zar ovaj lopov nije u zatvoru? Sta radi picoustic,zasto ne hapsi ove kriminalce? Izgleda da je u Srbiji najbolje biti kriminalac,setas na slobodi sa dzepovima punih para,imas vilu na Dedinju,vozis Porsche,ili BMW X-6,dobijes direktorsku stolicu u nekoj firmi,kreses ove starlete i pevaljke,ides u luksuzne restorane na klopu,nosis Boss odela.... Kod nas se ceni sve sto je nenormalno.
Ponedeljak 21.07.2014. 12:45
AMAN a odakle pare za tolika putovanja i pripreme pa sta ste vi kraljevski klub pa ako vec igrate samo domaca prvenstva pripreme mozete i na zlatibor i cao! nemogu da shvatim kako mogu da se sire toliko a to isto vazi i za Partizan
Ponedeljak 21.07.2014. 10:44
Pa nemam Đole para nemam :-)!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online