Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 28.05.2014.
11:39
Beta A

Džajić: Predložiću da Stojanović ostane u Zvezdi!

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić rekao je da će se taj fudbalski klub ponašati u skladu s mogućnostima - neće biti preskupih pojačanja, a moguće je da neki igrači napuste ekipu.

Dragan Džajić
 

"Ponašaćemo se onako kako budemo mogli i u kakvoj materijalnoj situaciji budemo bili. Nećemo nikome braniti da ode. Nemamo veliki broj igrača kojima ističe ugovor, razgovaraćemo sa njima, ali gro tima je vezan ugovorima. Želja je da igrači budu zadovoljni", rekao je Džajić novinarima na stadionu Zvezde.

On nije isključio mogućnost da neko od igrača ne pristane na smanjenje ugovora, ali da misli da neće doći do napuštanja kluba.

"Ne bih voleo, ali ne isključujem tu mogućnost. Ne bih voleo da neki igrači napuste klub, da se na taj način rastajemo. Mislim da neće doći do toga. Duboko smo u situaciji da smo se snalazili na razne načine da bismo prevashodno udovoljili interesima igračima, a oni su za mene uvek broj jedan", kazao je Džajić.

Po njegovim rečima, mnogo će zavisiti od odluke Evropske fudbalske unije (UEFA) da li će i kako kazniti Crvenu zvezdu zbog kršenja finansijskog fer pleja.

"Očekujemo odluku i kada je dobijemo moći ćemo više da kažemo. Ponašaćemo se samo u skladu sa svojim mogućnostima", naveo je Džajić.

Zvezda neće preskupo plaćati igrače u predstojećem prelaznom roku, rekao je Džajić. Najavio je da će tražiti angažovanje sportskog direktora do početka priprema za predstojeću sezonu i da će Upravnom odboru predložiti svoje rešenje za to mesto.

"Tražiću sportskog direktora, nisam ni sa kim razgovarao, ali ću tražiti. Mislim da Zvezdi to treba. Imam svog kandidata kojeg ću da predstavim Upravnom odboru, odnosno dvojicu, za koje mislim da mogu da obavljaju tu funkciju i obojica su bivši igrači Zvezde", kazao je Džajić.

Prvi čovek crveno-belih je naveo da misli da će trener Slaviša Stojanović, ostati na klupi.

"Razgovaraćemo sa njim. Mislim da on nema razloga da napusti Zvezdu. To je moje lično mišljenje, mislim da će Stojanović i dalje biti trener Crvene zvezde, nema razloga da ne nastavi da radi", rekao je Džajić.

Po rečima Džajića, Stojanović je profesionalac, zna da radi svoj posao i kako da se ophodi prema igračima. Predsednik Zvezde je istakao da ceo klub treba da bude zadovoljan zbog osvojene šampionske titule.

"Dobro je da smo došli do cilja, bilo je vrlo teško, veoma naporna sezona... Osetili smo mogućnost da možemo da budemo prvi, tako smo se ponašali, vodilo se računa o svakom detalju. Igrači su bili veoma profesionalni, odradili su pripreme na pravi način i to je bilo jedno od najboljih ponašanja kada je u pitanju dolazak do konačnog cilja", rekao je Džajić.

On je kazao da početak sezone nije bio na očekivanom nivou zbog nekoliko kikseva, ali da je bitno da ekipa nije "pala" zbog toga.

"Izgubili smo nekoliko utakmica i bila je atmosfera koja uvek to prati. Nije trebalo da kiksnemo na nekim utakmicama i trebalo je na pravi način izaći iz svega toga. Nismo pali, znali smo da možemo da se izvučemo. Videli smo šansu da možemo da budemo prvi, sve smo učinili da dođemo do rezultata i to se isplatilo", kazao je prvi čovek crveno-belih.

Džajić je dodao da mu je iz "večitog" rivala Partizana titulu čestitao predsednik Dragan Đurić.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online