Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 14.05.2014.
13:42
mozzartsport.com, Beta A

Nasrijeva devojka pobesnela, psovala Francusku i Dešampa

Verovatno najzvučnije ime koje se nije našlo na širem spisku igrača za Svetsko prvenstvo selektora Francuske Didijea Dešampa je Samir Nasri, a devojci igrača Mančester Sitija Anari Atanesi se to nikako nije svidelo pa je preko Tvitera oplela po fudbalskoj legendi, a i po celoj zemlji, prenosi "Mocart sport".

 Samir Nasri na proslavi titule Mančester sitija
 

„J...š francusku i j...š dešana. Kakvo g...o od menadžera“, a onda odmah zatim i „U slučaju da niste dobro pročitali moj tvit ponoviću se...j...š FRANCUSKU!!! i j...š Dešampa", napisala je devojka Francuza alžirskog porekla.

Tu nije stala pa je osudila i čitavu naciju.
„Naravno da ću uvrediti naciju rasista!“, ali posle svih ovih uvreda ona je objasnila da nije ljuta jer će dobiti svog dečka na dva meseca, ali da mora da postoji nivo poštovanja, kao i to da je Nasri trebalo da bude Španac.

Didije Dešamp je pre ovog ispada objasnio da Nasrija nije pozvao jer loše reaguje na kritike i na sedenje na klupi i da time remeti atmosferu u ekipi. A, pored njega na spisku se nisu našla ni druga zvučna imena poput Erika Abidala i Gaela Klišija.

Na Svetskom prvenstvu, od 12. juna do 13. jula u Brazilu, Francuska će igrati u Grupi E sa Hondurasom, Švajcarskom i Ekvadorom.

Među pozvanima su Pol Pogba iz Juventusa, Karim Benzema i Mihael Varan iz Real Madrida, kao i Mamadu Sako iz Liverpula.

Dešamp je kao kapiten predvodio "trikolore" do trijumfa na Svetskom prvenstvu 1998. godine u Francuskoj, kao i na Evropskom dve godine kasnije u Holandiji i Belgiji. On je reprezentaciju preuzeo 2012. godine.

Na spisku su: golmani Ugo Loris (Totenhem), Stiv Mandanda (Marsej) i Mikael Landro (Bastija), odbrambeni igrači Matje Debiši (Njukasl), Lukas Dinje (Pari Sen
Žermen), Patris Evra (Mančester junated), Loren Koščelni (Arsenal), Elijakim Mangala (Porto), Bakari Sanja (Arsenal), Mamadu Sako (Liverpul) i Rafael Varan (Real Madrid), igrači sredine terena Joan Kabaje (Pari Sen Žermen), Klemen Grenije (Lion), Blez Matuidi (Pari Sen Žermen), Pol Pogba (Juventus), Rio Mavuba (Lil), Musa Sisoko (Njukasl) i Matje Valbuena (Marsej), kao i napadači Karim Benzema (Real Madrid), Olivije Žiru (Arsenal), Antoan Grizman (Real Sosijedad), Frank Riberi (Bajern Minhen) i Loik Remi (Njukasl).

Dešamp je pozvao i sedam rezervnih igrača: Stefan Rufije (Sent Etjen), Maksim Gonalon (Lion), Morgan Šnajderlin (Sautempton), Remi Kabela (Monpelje), Aleksandre Lakazet (Lion), Loik Perin (Sent Etjen) i Benoa Tremulena (Sent Etjen).

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online