Sreda 14.05.2014.
13:42
mozzartsport.com, Beta

Nasrijeva devojka pobesnela, psovala Francusku i Dešampa

 Samir Nasri na proslavi titule Mančester sitija
 

„J...š francusku i j...š dešana. Kakvo g...o od menadžera“, a onda odmah zatim i „U slučaju da niste dobro pročitali moj tvit ponoviću se...j...š FRANCUSKU!!! i j...š Dešampa", napisala je devojka Francuza alžirskog porekla.

Tu nije stala pa je osudila i čitavu naciju.
„Naravno da ću uvrediti naciju rasista!“, ali posle svih ovih uvreda ona je objasnila da nije ljuta jer će dobiti svog dečka na dva meseca, ali da mora da postoji nivo poštovanja, kao i to da je Nasri trebalo da bude Španac.

Didije Dešamp je pre ovog ispada objasnio da Nasrija nije pozvao jer loše reaguje na kritike i na sedenje na klupi i da time remeti atmosferu u ekipi. A, pored njega na spisku se nisu našla ni druga zvučna imena poput Erika Abidala i Gaela Klišija.

Na Svetskom prvenstvu, od 12. juna do 13. jula u Brazilu, Francuska će igrati u Grupi E sa Hondurasom, Švajcarskom i Ekvadorom.

Među pozvanima su Pol Pogba iz Juventusa, Karim Benzema i Mihael Varan iz Real Madrida, kao i Mamadu Sako iz Liverpula.

Dešamp je kao kapiten predvodio "trikolore" do trijumfa na Svetskom prvenstvu 1998. godine u Francuskoj, kao i na Evropskom dve godine kasnije u Holandiji i Belgiji. On je reprezentaciju preuzeo 2012. godine.

Na spisku su: golmani Ugo Loris (Totenhem), Stiv Mandanda (Marsej) i Mikael Landro (Bastija), odbrambeni igrači Matje Debiši (Njukasl), Lukas Dinje (Pari Sen
Žermen), Patris Evra (Mančester junated), Loren Koščelni (Arsenal), Elijakim Mangala (Porto), Bakari Sanja (Arsenal), Mamadu Sako (Liverpul) i Rafael Varan (Real Madrid), igrači sredine terena Joan Kabaje (Pari Sen Žermen), Klemen Grenije (Lion), Blez Matuidi (Pari Sen Žermen), Pol Pogba (Juventus), Rio Mavuba (Lil), Musa Sisoko (Njukasl) i Matje Valbuena (Marsej), kao i napadači Karim Benzema (Real Madrid), Olivije Žiru (Arsenal), Antoan Grizman (Real Sosijedad), Frank Riberi (Bajern Minhen) i Loik Remi (Njukasl).

Dešamp je pozvao i sedam rezervnih igrača: Stefan Rufije (Sent Etjen), Maksim Gonalon (Lion), Morgan Šnajderlin (Sautempton), Remi Kabela (Monpelje), Aleksandre Lakazet (Lion), Loik Perin (Sent Etjen) i Benoa Tremulena (Sent Etjen).

2024 © - Vesti online