Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 14.05.2014.
12:51
Beta A

Stojanović: Cele sezone smo radili da bismo bili ovde

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da svi u klubu znaju šta donosi pobeda protiv OFK Beograda, ali je i naveo da posao mora da se odradi na terenu i da ga ljuti priča o proslavi titule.

Slaviša Stojanović

"Znamo o kakvoj utakmici se radi, cele godine smo radili da bismo došli do ovog trenutka, ali ne smemo da razmišljamo ni o čemu drugom, već samo o tome da dođemo do tri boda", rekao je Stojanović novinarima na stadionu Zvezde.

Crvena zvezda sutra od 17.00 dočekuje OFK Beograd u 29. kolu Super lige Srbije i ako zabeleži pobedu obezbediće titulu šampiona i tako prekinuti niz Partizana od šest uzastopnih titula.

"OFK Beograd je vezao tri pobede, u dobrom je ritmu, tako da nas čeka ozbiljna utakmica. Znamo šta nam ona nosi, imamo dovoljno motivacije", kazao je trener crveno-belih.

On je dodao i da ga ljuti to što se su Zvezdi u javnosti već pripisani bodovi.

"Ljut na sve one koji plasiraju to da je priča završena. Moramo da budemo ozbiljni. Protivnik ima kvalitet, ne možemo da dozvolimo luksuz da razmišljamo unapred. Moramo da odradimo posao kao profesionalci", naveo je Stojanović.

"Igrači shvataju kakva nas utakmica čeka, ali posle tih 90 minuta možemo da razmišljamo o stvarima koji nisu vezane za teren", dodao je trener Zvezde.

Stojanović je naveo i da će mu sutrašnja utakmica biti najvažnija u karijeri.

"Jeste, biće najvažnija... Osvajao sam prvenstva i veoma važne utakmice, ali ovo je nešto posebno zbog veličine kluba koji vodim, ali i zbog svega što se dešavalo ove godine… Ne želim sad ništa da pričam dok se sve ne završi", kazao je Stojanović.

Napadač Zvezde Đorđe Rakić rekao je da njega i njegove saigrače očekuje meč koji "smo svi jedva čekali, utakmica koja će odlučiti prvaka. Svi smo vredno radili da bismo došli do ovoga...".

"Što se više priča o proslavi to pravi veći problem u glavama svih. Možda smo prerano počeli da pričamo o tome, ali svi smo svesni koliko bi se svi obradovali da Zvezda postane šampion. Ali to treba prvo odraditi na terenu", rekao je Rakić, koji je karijeru počeo u OFK Beogradu.

"Prvi put igram protiv bivšeg kluba. To je klub koji me lansirao, mnogo je učino za mene, ali ovo je specifična utakmica i nema sentimentalnosti. Drago mi je da su izborili opstanak. Želim im sreću, ali se iskreno nadam da ćemo sutra pobediti", dodao je Rakić.

Crvena zvezda je dva kola pre kraja šampionata lider u Super ligi sa 68 bodova, tri više od drugoplasiranog Partizana, dok je OFK Beograd 11. sa 33.
 

POVEZANE VESTI

Sreda 14.05.2014. 13:01
ČESTITAM !!" NIKO U SVETU NEMA BOLJE PROLEĆE OD CIGANIJE . Da se mere SVETSKI rezultati ciganija bi bila najbolja . TO JE REALNOST . Ono što je bolesno je da su se SVI podigli da se osvoji titula . Kada kažem SVI mislim na FSS , POLITIČARE , SUDIJE , PROTIVNIKE KOJI SE "ČUVAJU ZA SLEDEĆU UTAKMICU" jednostavno KLUB JE NAJMANJE KRIV ŠTO JE ŠAMPION .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online