Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 14.05.2014.
11:09
Beta A

Zvezda igra za titulu, velika borba za opstanak!

Fudbaleri Crvene zvezde sutra dočekuju OFK Beograd u 29. kolu Super lige i ako žabeleže trijumf obezbediće titulu šampiona Srbije, a predstojeće kolo obeležiće i nastavak velike borbe za opstanak.

 

Crveno-beli već pripremaju proslavu prve titule šampiona Srbije posle šest godina, a ako pobede OFK Beograd odmah nakon meča će im biti uručen pehar. Ekipa Slaviše Stojanovića je u prethodnom kolu pobedila na gostovanju Slobodu sa 2:0 i ima 68 bodova, dok je OFK Beograd pobedom nad Napretkom obezbedio opstanak u Super ligi. Ekipa s Karaburme je 11. na tabeli sa 33 boda. Meč između Zvezde i OFK beograda igra se sutra od 17.00 na stadionu u Ljutice Bogdana.

Još uvek aktuelni šampion Srbije, Partizan, nada se eventualnom kiksu Zvezde i ukoliko pobedi na gostovanju ekipu Spartaka poslednje kolo šampionata odlučivaće o tome ko će biti prvak zemlje. Partizan je prošlog vikenda ubedljivo savladao Voždovac sa 5:0 i drugi je na tabeli sa tri boda manje od Zvezde. S druge strane,
Spartak je izgubio od Radničkog u Nišu sa 2:1 i deseti je na tabeli sa 34 odvojena boda. Meč između Spartaka i Slobode na programu je, takođe, od 17.00. Pored borbe za titulu, nastavlja se i velika borba za opstanak. Od ekipa koje se nalaze na dnu tabele jedino Donji Srem igra na svom terenu gde dočekuje Slobodu, koja se takođe bori za opstanak, dok će Rad, Javor i kragujevački Radnički preko potrebne bodove pokušati da osvoje na gostujućim terenima. Donji Srem je u prošlom kolu odigrao nerešeno sa Radom 0:0 i trenutno je 12. na tabeli sa 28 bodova, dok je Sloboda na 14. mestu sa 27 bodova, odnosno zauzima poziciju koja vodi u baraž.

Isti broj bodova kao i Donji Srem ima i Radnički iz Kragujevca koji je na 13. mestu i koji sutra gostuje Novom Pazaru.

Radnički je u prethodnom kolu odigrao nerešeno 3:3 sa Javorom, dok je Novi Pazar, koji je sedmi na tabeli, odigrao bez golova sa Čukaričkim. Rad u borbi za opstanak sutra gostuje Voždovcu, osmoj ekipi na tabeli Super lige. Ekipa s Banjice je pretposlednja na tabeli i ima 26 bodova. I Javor se nada opstanku u najelitnijem društvu, a da bi to obezbedio mora da zabeleži trijumf u Jagodini. Ekipa iz Ivanjice je trenutno poslednja na tabeli sa 25 bodova, dok je Jagodina treća sa 46.

U 29. kolu Super lige Srbije sastaju se Crvena zvezda - OFK Beograd, Donji Srem - Sloboda, Čukarički - Radnički Niš, Jagodina - Javor, Napredak - Vojvodina, Novi Pazar - Radnički 1923, Spartak - Partizan i Voždovac - Rad.

Svi mečevi 29. kola Super lige Srbije igraju se sutra od 17.00.

POVEZANE VESTI

Sreda 14.05.2014. 11:20
CIGANIJI SE MORA ČESTITATI . NIKO U SVETU NEMA PROLEĆE KAO VUČIĆEVA I ČOVIĆEVA ZVEZDA . ČESTITAM !!! Ako se kvalifikuju za Ligu šampiona ( HOĆE ?) videće EVROPA ČUDO IZ SRBIJE I PONOVIĆE SE BARI .NIKO u EVROPI NIJE SVESTAN ŠTA IH ČEKA NA MARAKANI . REALNO .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online