Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 13.05.2014.
21:19
Beta A

Dodić: Cilj nam je osvajanje trećeg mesta

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić rekao je pred utakmicu sa Javorom da je cilj njegove ekipe pobeda i osvajanje trećeg mesta u prvenstvu.

Mladen Dodić
 

"Očekujemo da će ovo biti teška utakmica zbog značaja koji ima za obe ekipe. Ostaje nam poslednji korak da ostvarimo cilj, a to je plasman na trće mesto. Svesni smo činjenice da je taj poslednji korak uvek najteži, pogotovu protiv ekipe koju sam trenirao prošle godine", rekao je Dodić na konferenciji za novinare.

On je rekao da značaj utakmice ne treba da sputa igrače Jagodine zato što su svojim trudom, radom i znanjem došli do situacije da sami odlučuju o svojoj sudbini.

"Međutim, i našem protivniku su preko potrebni ovi bodovi zbog borbe za opstanak i ja im od srca želim da u poslednjem kolu pobede i da spletom drugih rezultata ipak ostanu u Super ligi jer mislim da im je tu mesto", rekao je trener Jagodine.

Dodić je kazao da u ekipi ima kadrovskih problema, ali da igrači imaju znanja i kvaliteta da naprave ovaj poslednji korak i naprave istorijski uspeh.

"Taj uspeh je treće mesto koje obezbeđuje Evropu i koje može ovu sezonu da obeleži kao izuzetno uspešnu. Igrači su svesni tog značaja i siguran sam da će uložiti maksimum da ostvarimo zacrtane ciljeve", rekao je Dodić.

Na pitanje novinara da li će i Pešić biti u timu pošto se priča da će potpisati ugovor sa francuskim Tuluzom, Dodić je rekao da u ovom trenutku ne može da kaže da li će biti u timu s obzirom na to da pregovori traju i da su u završnoj fazi.

"Videćemo, do četvrtka ima još dva dana, ali sigurno da je i taj transfer potvrda da je ova godina bila uspešna jer je to, po nekim mojim saznanjima, najveći transfer u istoriji kluba. Ako bude to sve završio, ja mu želim mnogo sreće u daljoj karijeri", rekao je Dodić.

Fudbaler Jagodine Vladimir Ilić je izjavio da su na početku prvenstva imali dva cilja, da odbrane trofej Kupa, i da to nisu uspeli, ali ostaje drugi cilj, a to je treće mesto u prvenstvu, koje vodi u Evropu.

"Ovo je nama i njima utakmica sezone. Imamo iz dve utakmice dve meč lopte. Želimo da ostvarimo naš cilj - treće mesto. Oni gledaju svoju šansu da pobede i u posledenjem kolu i da ostanu u ligi. Nadamo se da ćemo ostvariti naš cilj i iskoristiti tu prvu meč loptu", rekao je Ilić.

Utakmica 29. kola Super lige Srbije između Jagodine i Javora igra se na Gradskom stadionu u Jagodini u četvrtak od 17 časova.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online