Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 30.08.2013.
14:28
BETA A

Dodić: Najviše strahujemo od Đilasa!

Trener fudbalera Jagodine Mladen Dodić rekao je danas da očekuje izuzetno borbenu utakmicu protiv Voždovca u četvrtom kolu Super lige, na kojoj će beogradski klub prvi put igrati na novom stadionu.

Optimista: Mladen Dodić
 

"Bilo je neizvesno da li ćemo igrati na prirodnoj ili veštačkoj travi jer postoji razlika između ove dve podloge. Ali, to ne menja naše ambicije, a to je da probamo da dobijemo svaku utakmicu. Sigurno da dobra igra protiv Donjeg Srema uliva optimizam iako je ova nedelja bila dosta turbulentna zbog prelaznog roka", rekao je Dodić na konferenciji za novinare u Jagodini.

U toku prelaznog roka Predrag Rajković i Goran Gogića otišli su iz Jagodine u Crvenu zvezdu, a došli su Aleksandar Pešić i Kosta Bajić.

"Sve je to u sklopu prelaznog roka tako da smo mi i pre odlaska Rajkovića i Gogića za te pozicije već pripremali igrače. Tu mislim na Anđelka Đuričića i Predraga Ranđelovića. Dovođenjem želimo da nadomestimo odlaske. Sa jakom konkurencijom i borbom za svako mesto u timu želja nam je da svaki igrač da svoj maksimum i da sa tim maksimumom postižemo dobre rezultate", rekao je Dodić.

Ekipa Voždovca je, prema rečima Dodića, pobedom protiv odlične ekipe Javora u Ivanjici dokazala svoj kvalitet i da su vrlo brzo prihvatili standarde Super lige.

"Oni su naknadno ušli u ovu ligu, ali su se vrlo brzo organizovali i napravili respektabilan sastav. Najveća opasnost preti od našeg bivšeg igrača i kapitena Voždovca Vladimira Đilasa. Očekujem jednu izuzetno borbenu utakmicu na premijeri novog stadiona pod reflektorima i želim da navijaci uživaju a da mi povoljnim rezultatom obradujemo svoje navijače i tako uđemo u seriju boljih
rezultata", kazao je Dodić.

Fudbaler Jagodine Dario Damjanović izjavio je da ukoliko igrači shvate utakmicu kao poslednju, pozitivan rezultata neće izostati.

"U toku ove sedmice su se dešavale prmene u prelaznom roku, ali verujem da će svaki novi igrač dati svoj maksimum i da neki izostanci neće toliko puno uticati na našu igru", kazao je Damjanović.

Na konferenciji su predstavljena i dva nova pojačanja Jagodine. To su napadači Kosta Bajić (24) koji je potpisao trogodišnji ugovor i Aleksandar Pešić (21) koji je potpisao dvogodišnji.

"Došao sam u Jagodinu i nadam se da ćemo ponoviti uspeh od prošle godine, osvajanje Kupa i nadam se da ćemo izboriti Evropu", rekao je Bajić, koji je ponikao u Vojvodini.

Pešić je igrao za OFI sa Krita i u moldavskom Šerifu.

"Posle dugo godina igranja u inostarnstvu doneo sam odluku da se vratim u srpski fudbal i ovde pokažem šta znam. Počeo sam u Nišu, posle sam igrao za mlađe kategorije Partizana. Došao sam ovde da bismo pokušali da ostvarimo ciljeve za ovu sezonu, to je plasman od prvog do četvrtog mesta, kao i Evropa", kazao je Pešić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online