Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 02.05.2014.
10:49
Beta A

Zvezda igra protiv Rada, Partizan gostuje Donjem Sremu

Utakmicama 27. kola predstojećeg vikenda nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, a prvoplasirani Crvena zvezda i Partizan igraju protiv Rada i Donjeg Srema, ekipa kojima su potrebni bodovi za opstanak u ligi.

 

U subotu od 15 časova igraju Spartak i Novi Pazar, dok dva sata kasnije počinju utakmice Donji Srem - Partizan, Javor - Vojvodina i Voždovac - Radnički (N). Od 19 časova počinju dueli Jagodina - OFK Beograd i Čukarički - Radnički (KG), a pola sata kasnije igraju Crvena zvezda i Rad. Poslednja utakmica 27. kola igra se u nedelju od 19 sati, između Napretka i Slobode.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv Rada i žele pobedu pred svojim navijačima kako bi se iskupili za poraz u "večitom" derbiju od Partizana 1:2, ali i kako bi zadržali bodovnu prednost na tabeli, dok su "građevinarima" potrebni bodovi za opstanak u ligi. Crveno-beli su prošle subote u poslednjem minutu golom Nemanje
Kojića izgubili od Partizana i prekinuli niz od 15 pobeda, ali se i dalje nalaze na prvom mestu na tabeli sa 62 boda. Rad je osvojio bod protiv Napretka (1:1) i sa 25 bodova zauzima 14. mesto na tabeli, koje vodi u baraž za opstanak u ligi.

Partizan igra u Novom Sadu protiv Donjeg Srema i mora da pobedi kako bi ostao u trci sa Zvezdom. Crno-beli imaju 59 bodova, tri manje od najvećeg rivala, a Donji Srem, koji je u prošlom kolu osvojio bod protiv Radničkog u Nišu (1:1), zauzima 11. mesto sa 27 bodova. Jagodina na svom terenu igra protiv OFK Beograda i želi pobedu kako bi zadržala treće mesto na tabeli. Ekipa Mladena Dodića je u
prošlom kolu pobedila Slobodu sa 4:0 i ima 43 boda, dok "romantičari" na 12. mestu imaju 27 bodova, posle prošlonedeljne pobede protiv Javora (2:1).

Čukarički u Beogradu igra protiv Radničkog iz Kragujevca. Crno-beli su posle prošlonedeljnog remija sa Spartakom (1:1) ispustili treće mesto, a Radnički je istim rezultatom osvojio bod protiv Vojvodine. Čukarički je četvrti na tabeli sa 42 boda i ima bod manje od Jagodine, dok je Radnički pretposlednji sa 24 boda, ima bod manje od Rada i tri više od poslednjeplasiranog Javora, koji u Ivanjici igra
protiv Vojvodine. U Subotici Spartak igra protiv Novog Pazara, Voždovac je domaćin
Radničkom iz Niša, a u Kruševcu igraju Napredak i Sloboda.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online