Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 22.04.2014.
18:00 >> 21:18h
Vestionline A

Pale i Nišlije: Zvezda blizu titule!

Pobednički ritam crveno-belih se nastavlja. Golovima Rakića i Mrđe u drugom poluvremenu, Zvezda je pobedila Radnički 2:0 i tako ostvarila 15. uzastopnu pobedu u šampionatu i pobegla Partizanu ogromnih šest bodova pred subotnji večiti derbi.

 

 Crveno-beli su na korak do titule. Posle pobede nad Radničkim i porazu Partizana u Kruševcu, Zvezda u sjajnoj atmosferi dočekuje večiti derbi.


Proradio je u pravom času Đorđe Rakić, koji je prvencem u crveno-belom dresu, u 49.minutu "otključao“ bravu do tada odlične odbrane Nišlija. Taj gol kao da je dao krila domaćinu, koji je pitanje pobednika rešio u 74. minutu, kada je Mrđa iskoristio sjajno dodavanje kapitena Milijaša.
 

Pročitajte tok utakmice:

90+4. minut - Kraj utakmice. Sigurna pobeda crveno-belih - 2:0.
85. minut - Zvezda sigurno ide ka novoj pobedi. Crveno-beli znalački čuvaju loptu.

74. minut - GOOOOL. Mrđa za 2:0. Odlična asistencija kapitena Milijaša, napadaču domaćina nije bilo teško da postogne gol.

 

71. minut - Izlazi strelac gola Đorđe Rakić. Umesto njega u igri je Vukan Savićević.
65. minut - Šansa za Zvezdinog napadača Dragana Mrđu. Šutira, ali golman Filipović vrhovima prstiju odbija u korner. Odlična asistencija Ninkovića.
64. minut - Prva izmena u Zvezdi. Umesto Darka Lazovića u igri je Gogić. Trener Stojanović pojačao je sredinu terena.
62. minut - Zvezda je "stala" na loptu, dok Nišlije pokušavaju da ugroze gol Bajkovića.
57. minut - Slobodan udarac sa ivice šesnaesterca za Zvezdu posle prekršaja nad Lazovićem.Kosorić dobija prvi žuti karton na utakmici. Milijaš šutira, ali golmana Filipović je odlično postavljen. Ostaje 1:0.

49. minut - GOOOOOL. Rakić postiže pogodak za Zvezdu. To je prvi gol u dresu crveno-belih iskusnog napadača, koji je dugo bio van terena zbog povrede.

 

48. minut - Ninković pokušava, ali nema promene rezultata. Zvezda agilnije počela drugo poluvreme.
46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Nema promena u sastavima timova.
45+2. minut - Šanse za Ninkovića i Lazovića, ali mrežea gostiju se još ne trese. Kraj prvog poluvremena. Nema golova posle 45 minuta.
43. minut - Šansa za Zvezdu. Šut Kovačevića, blokiran je. Odličan prodor Mrđe.
40. minut - Zvezda nije u onom uobičajenom ritmu koju ju je krasio u prethodnih mečevima. Kao da je rezultat u Kruševcu malo uspavao crveno-bele.
36. minut - Žuti karton za Milana Ćuluma u ekipi Radničkog. Milijaš iz daljine, ali samo novi.četvrti korner za domaćina.
34. minut - Đorđe Rakić ima šansu za Zvezdu. Sa 20 metara šutira, ali slabo. Mrđa se ljuti na kolegu iz napada jer mu nije dodao loptu.
32. minut - Šansa za Radnički, ali Jovanović glavom slabo šutira.
27. minut - Zvezda napada, ali domaćin teško stiže do šanse da ugrozi gol Nišlija.
22. minut - Slobodan udarac za Zvezdu sa 20 metara. Milijaš samo do živog zida.
19. minut - Prva velika šansa za Zvezdu. Mrđa šutira sa ivice šesnaesterca, ali tik pored leve stative. Ostaje bez golova.
15. minut - Lazović šutira, ali lak posao za golmana gostiju. Oko 20.000 glealaca  na Marakani. I gosti imaju podršku 200 navijača.
14. minut - Bez uzbuđenja na Marakani. Nišlije nisu došle da se brane. Bez prilike za gol.
8.  minut - Zvezda napada, ali nema promene rezultata.
1. minut - Utakmica je počela. Mrđa postiže gol, ali bioje ofsajd.

Na Marakani oko 20.000 gledalaca. Crveno-beli neće moći da računaju na Petkovića, Mijailovića i Kasalicu, dok se Abiola Dauda još nije oporavio od povrede kolena.

POVEZANE VESTI

Utorak 22.04.2014. 20:09
Bravo momci! Idemo do konacnog cilja!!!
Utorak 22.04.2014. 18:28
Напред РЕАЛ са НИШАВЕ Уааааа Судија навија за цигани ,срам те било судија .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online