Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 06.04.2014.
17:42
mozzartsport.com, juznevesti.com A

Pomoćni trener Radničkog napao novinara

"Ko tebi daje pravo da objavljuješ sastav tima", pitao je Vladimir Pročikijević urednika sportske redakcije Narodnih novina Dušana Jocića, prenosi "Mocart sport".

 

Da li zbog toga što je izostala očekivana pobeda protiv Javora ili zbog nečeg drugog ne znamo, ali očigledno da u Radničkom posle utakmice 22. kola Super lige nije vladala dobra atmosfera. Pojedinci su, međutim, pokušali da se stresa oslobode na apsolutno neprimeren način. Pomoćni trener niškog kluba Vladimir Pročikijević je, naime, prvo verbalno, a potom i fizički nasrnuo na urednika sportske redakcije Narodnih novina Dušana Jocića.
"Onakav bezobrazluk u Nišu odavno nije zabeležen, a njegov glavni protagonista je izvesni Vladimir Pročikijević, pomoćni trener Milana Milanovića, šefa struke niškog tima. Na meti ovog nasilnika našao se Dušan Jocić, novinar Narodnih novina i urednik sportske rubrike jedinog dnevnog lista koji izlazi južno od Beograda", komentarišu u Sekciji sportskih novinara Niša, koja je pojasnila o čemu se radi.


Saopštenje je preneto preko portala "Južne vesti". 

"Po završetku meča, Jocić je stajao u društvu braće Stamenković, Nenada i Predraga, pomoćnog trenera i sekretara stručnog štaba Radničkog, kada mu je u jednom momentu prišao pomenuti Pročikijević i drsko se obratio rečima:
'Da li mi možemo ovde nešto da pričamo, a da to ne izađe u novinama? Ko je tebi dao za pravo da objavljuješ sastav tima?', bez imalo učtivosti obratio se novinaru čovek koji bi, između ostalog, trebalo da bude pedagog.
'Ne sećam se da smo se ikad upoznali, da bi tako razgovarao sa mnom', odgovorio je Jocić pokušavajući da zadrži smirenost.
'Ma slušaj bre ti, ja ću da razgovaram sa tobom kako ja hoću, jel ti jasno!? Kakve su, bre, te novine za koje ti pišeš', podigao je i ton i ruku Pročikijević, stavivši je na Jocićevo rame u znak očite pretnje." 


Posle toga, Jocić je sklonio ruku Pročikijevića i usledilo je komešanje, ali su prisutni u holu ispod istočne tribine stadiona Čair reagovali i razdvojili ih, "pri čemu je Pročikijević ipak stigao da rukom zahvati Jocića i 'očeše' ga po glavi", navodi se u saopštenju i podseća da je Vladimir Pročikijević u Radnički došao 17. marta kao pomoćni trener Milana Milanovića, prenose "Južne vesti".
"Ovo je slučaj za FK Radnički, koji bi morao da reaguje i hitno sankcioniše "trenera" koji svojim ponašanjem i bahatošću sramoti klub sa Čaira. Jer, ako ga ovako reprezentuju oni koji bi trebalo da budu pedagozi, koji bi trebalo da imponuju ponašanjem i vaspitanjem, a ne nasilništvom i prizemnim rečnikom, onda se Radničkom ne piše dobro", navodi se u saopštenju Sekcije sportskih novinara.


U Fudbalskom klubu Radnički se još nisu oglašavali.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online