Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Subota 15.03.2014.
20:04
Vesti A

Zvezdin rekord posle blede igre

Trener Slaviša Stojanović proslavio devetu uzastopnu pobedu, ali su njegovi izabranici razočarali igrom protiv Kragujevčana.

Gol sa klupe: Filip Kasalica

C. zvezda - Radnički 1923 1:0
Strelac: Filip Kasalica 75.
Stadion: Crvene zvezde. Gledalaca: 22.480. Sudija: Miodrag Gogić.
Crvena zvezda: Bajković – Pečnik, Pavićević, Kelhar, Mijailović – Kovačević, Lazović, Milijaš, Ninković (81. Ninković) – Dauda (67. Kasalica), Mrđa.
Radnički 1923: Čančarević – Pavlović, Bubanja, Rosić, Marić – Nedović, Adamović, Knežević (71. Miljuš), Krivokapić, Beljić – Spalević.

Gol džokera Filipa Kasalice prekratio je muke navijačima Crvene zvezde, njihovi ljubimci posle minimalne pobede nad Radničkim iz Kragujevca (1:0) imaju do sutra čak četiri boda više od Partizana (u nedelju gostuje Radu na Vračaru), ali igra koju su crveno-beli prikazali večeras na "Marakani" nije ni za sredinu tabele, kamoli za prvo mesto.

Prikazali su fudbaleri Crvene zvezde jednu od slabijih igara ove sezone na svom stadionu, arbitar Miodrag Gogić častio ih je i penalom (diskutabilan prekršaj nad Draganom Mrđom), ali ni to nije bilo dovoljno da zatresu mrežu golmana Ognjena Čančarevića (Miloš Ninković pogodio stativu).

Na drugoj strani gosti iz Kragujevca su se uglavnom branili, ali su preko kapitena Darka Spalevića imali priliku da povedu kad je nekadašnji napadač Crvene zvezde odličnim udacem glavom pogodio stativu.

Trenutak odluke odigrao se u 75. minutu kad je Kasalica, samo osam minuta pošto je zamenio večeras nezapaženog Daudu, bio najspretniji posle kornera i iz blizine prosledio u mrežu loptu koju je glavom spustio Slovenac Dejan Kelhar.

Bila je to deveta uzastopna pobeda Crvene zvezde po čemu se trener Slaviša Stojanović izjednačio sa bivšim trenerom crveno-belih, Italijanom Valterom Zengom.

Goste iz Kragujevca s klupe je predvodio pomoćni trener Dušan Đorđević umesto Radmila Ivančevića, koji je podneo ostavku posle prošlonedeljnog poraza od Partizana (0:5).

U sledećem kolu lider na tabeli Superlige Srbije gostiju u Pećincima ekipi Donjeg Srema, dok Radnički u Kragujevcu dočekuje ekipu Rada.

POVEZANE VESTI

Subota 15.03.2014. 20:17
Gospodo novinari sto ne objavite sliku gde se posle utakmice poziva da se glasa za br 1?DIREKTNO KRSENJE predizborne tisine...sramota!BRACO GROBARI SUTRA PAMET U GLAVU!!!
Subota 15.03.2014. 21:20
NITI JEDAN NAVIJAČ SE SVE OVO VREME NIJE POBUNIO NI PROTIV IZDAJE KOSOVA I METOHIJE NI PROTIV RASTURANjA SRBIJE ?? Protiv Slobe su se redovno javljali... protiv flekavog - manje više.... a SAD ?? TAJAC ??? Što ? Odlična apanaža ili ? A sutra će masovno glasati za sopstvene privilegije... I sad smo kao "iznenađeni" ?? p.s. u stvari - znam jednog koji se pobunio i koji se redovno buni... al' on je samo izuzetak koji potvrđuje pravilo....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online