Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 28.02.2014.
14:06
Beta A

Stojanović: Moramo da iskoristimo sve što nam se ponudi

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da njegove fudbalere čeka teško gostovanje protiv Jagodine, u 17. kolu Super lige Srbije.

Slaviša Stojanović

"Jasno je šta treba da učinimo ako želimo da zadržimo prvo mesto. Čeka nas teško gostovanje protiv ekipe koja nije slučajno tu gde jeste. Moraćemo da iskoristimo sve što nam se ponudi u tom susretu, jer neće biti puno prilika", rekao je Stojanović na konferenciji za novinare na stadionu Zvezde.

Utakmica na Gradskom stadionu u Jagodini igra se sutra od 14.30. Stojanović je naveo da još ne zna da li će najbolji igrač Zvezde u jesenjem delu sezone Miloš Ninković biti u timu.

"Ninković je u četvrtak trenirao sa 50 odsto snage, a danas će punim kapacitetom, pa ćemo videti. Probaće da izdrži do maksimuma i tako ćemo lakše odlučiti", kazao je Stojanović.

On je dodao da Zvezda nema većih problema s povređenim igračima, a u ekipu će se, posle pauze u prošlom kolu, vratiti levi bek Nikola Mijailović.

"Nemamo nekih bitnijih problema. Ima sitnih povreda koje neće uticati na izbor kadra. Povratak Mijailovića mnogo znači, ne samo zbog igre već i zbog toga što je on moja produžena ruka na terenu", rekao je trener crveno-belih.

On je dodao da je detaljno analizirana utakmica s Javorom u prošlom kolu, u kojoj je Zvezda pobedila sa 2:1.

"Pokazali smo dva lica u tom susretu, sami smo sebi zakomplikovali život i zbog toga smo morali da se borimo do poslednjeg trenutka. Moramo da dođemo do konstantne igre svih 90 minuta, ako želimo da izgledamo dobro. Moguće je da će biti nekih promena za utakmicu protiv Jagodine", rekao je Stojanović.

Zvezda je u prvom prolećnom kolu iskoristila remi Partizana u Novom Pazaru (0:0) i preuzela prvo mesto na tabeli, a posle te utakmice crno-beli su imali prigovor na suđenje, pošto im je poništen gol u poslednjim trenucima utakmice.

"Mene se to ne tiče, niti me zanima, niti čitam. Strogo sam svestan koji je moj posao. Što više energije gubimo na te stvari, to je gore po nas", kazao je trener crveno-belih.

Fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić, koji je letos došao iz Jagodine, rekao je da njegovom klubu predstoji najteže gostovanje ovog proleća, uz "večiti" derbi.

"Biće teška utakmica, uz derbi najteže gostovanje ovog proleća. Za Jagodinu me vežu lepe uspomene, ali to nema nikakve veze. Moraćemo da izgaramo za svaku loptu, ako želimo pobedu. Jagodina će igrati napadački, a atmosfera će biti kao da smo domaćini, jer će sigurno biti 90 odsto naše publike", rekao je Gogić.

Posle 16 kola Zvezda je prva na tabeli Super lige Srbije sa 35 boda i ima bod više od Partizana, dok Jagodina zauzima treće mesto na tabeli sa 27 bodova.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online