Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 25.02.2014.
23:00
mozzartsport.com A

Liga šampiona: Nema kraja agoniji Junajteda, lekcija i od Olimpijakosa!

Crveno-beli su stekli dva gola prednosti pred revanš na Old trafordu, prenosi "Mocart sport".

 Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić
 

Đavoli su izgoreli u paklu Karaiskakija: Olimpijakos - Mančester junajted 2:0! Crveno-beli su priredili čarobnu noć armiji svojih navijača i napravili su ogroman korak ka plasmanu u četvrtfinale Lige šampiona, pritom ostvarivši jednu od najvećih pobeda u novijoj istoriji, a prvu ikada protiv tima sa Old Traforda. Đavolima su presudili snalažljivi Alehandro Domingez i mladi Džoel Kembel, koji je fantastičnim golom zasenio sve skupo plaćene zvezde Junajteda.


Prethodnih nekoliko mečeva, tačnije poslednja četiri, pokazala su da je Olimpijakos naučio da igra protiv Engleza i to se pokazalo i večeras. Tri pobede i jedan remi sa ekipama sa Ostrva sigurno su podigli moral crveno-belih i dali vetar u leđa izabranicima trenera Mičela.


Zahvaljujući srpskom internacionalcu Mojesov tim je u prvih 45 minuta samo jednom vadio loptu iz mreže. Kapiten Đavola je pokrpio skoro sve rupe u odbrani, ispravljao greške Ferdinanda i Smolinga, pokušao da spreči i udarac Manijatisa posle kojeg je Domingez postigao pogodak, ali u toj situaciji već ništa nije mogao da uradi. Mada to i nije bio njegov zadatak.


O tome kako je Junajted igrao u prvom delu najbolje govori činjenica da i pored nešto većeg poseda lopte nije uputio nijedan šut u okvir gola (ako se ne računa onaj udarac Janga, koji je više ličio na centaršut), a pred šesnaesterac Roberta gosti su došli svega dva-tri puta i uvek se spetljali i izgubili loptu, ne došavši u situaciju da ozbiljnije ugroze gol Olimpijakosa.


Izgledalo je početkom drugog poluvremena da će Mančester zaigrati angažovanije, brže, pa čak i jednostavnije kako bi konačano došao u situaciju da pripreti, ali osim onog prvog sprinta kada se krenulo sa centra - ništa.


I onda potpuni šok za navijače engleskog kluba! Vengerov pronalazak Džoel Kembel u 55. minutu pokazuje zbog čega ga smatraju legitimnim naslednikom Tjerija Anrija. Mladi Kostarikanac je dobio loptu na 25 metara od gola De Hee, napravio smešnim Kerika gurnuvši mu loptu kroz noge, pa onda bomba! Karaiskaki je proključao - 2:0 za Olimpijakos.

POVEZANE VESTI

Sreda 26.02.2014. 09:17
Mojes je odavno trebao dobiti otkaz,neznam dokle ce da ga trpe.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online