Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 17.02.2014.
13:59
mozzartsport.com A

Stub odbrane biće Vidić, ali to nije kraj pojačanjima Intera za sledeću sezonu

Prema navodima italijanskih medija Nerazuri su posle dogovorenog posla sa kapitenom Mančester junajteda Nemanjom Vidićem pažnju fokusirali na njegovog saigrača i kapitena Arsenala, prenosi "Mocart sport".

 Nemanja Vidić
 

Iako zvanična potvrda nije stigla, jasno je da ćemo Nemanju Vidića od naredne sezone gledati u dresu milanskog Intera. Dve strane su sve dogovorile, Vidić nezadovoljan tretmanom Dejvida Mojesa napušta Old Traford, a najnovije informacije sa Apenina glase da će sa Nerazurima potpisati dvogodišnji ugovor vredan tri miliona evra. Postojao je i interes Juventusa, koji je čak bio spreman i na trogodišnji ugovor, ali je Vidiću selidba u Milano primamljivija od života u Torinu. Nedavno je Interov direktor Ausilio boravio u Londonu gde se susreo sa Vidićem i dogovorio sve detalje saradnje.


Međutim to nije bio jedini Auslijev posao na Ostrvu. Inter želi da u paketu sa Vidićem dovede i Patrisa Evru koji će doživeti identičnu sudbinu Vidićevoj, pa će posle osam i po godina baš kao i Srbin napustiti Old Traford kao slobodan igrač, a Inter je stao u red. Francuz ima i ponudu svog Monaka, ali je moguće da bi mogao da krene stopama saigrača i prijatelja iz Junajteda.


Takođe, Inter pored kapitena Mančester junajteda želi i kapitena Arsenala - Tomasa Vermalena. Belgijanac je potpuno izgubio poverenje Arsena Vengera i ove sezone je odigrao samo sedam premijerligaških mečeva, pošto prednost u odnosu na njega imaju Košćelni i Mertezaker. Ugovor sa Tobdžijama mu ističe u leto 2015. godine, tako da će Venger imati poslednju šansu da zaradi neki novac na Vermalenu kad već nije minulog januara posle ponude Napolija. Letos mu je cena bila 14.000.000 evra, ali je ona drastično pala zbog neigranja u ovoj sezoni, pa bi Inter mogao da ga dobije za duplo manju sumu. Vengeru je nophodan kao alternativa za Mertezakera i Košćelnog do kraja sezone, a onda sledi kupovina novog štopera i razlaz sa Vermalenom.


Na kraju sezone Inter će napustiti Samuel i verovatno Ranokija tako da su pojačanja u defanzivi neophodna. Macari voli iskusnije igrače i u štoperskom paru Vidić - Vermalen vidi idealno rešenje, a alternative bi im bili Rolando, Žuan i Kampanajro.


Uz eventualni dolazak Evre, bila bi potpuno nova odbrana Nerazura u narednoj sezoni.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online