Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 06.02.2014.
13:09
mozzartsport.com A

Italijanski mediji: Vidić od leta u Interu!

Italijanski mediji otkrivaju da je Srbin 29. januara postigao sporazum sa Neroazurima i da će se narednog leta preseliti u Milano, prenosi "Mocart sport".

 Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić
 

Vidić je do poslednjih dana prelaznog roka čekao ponudu Mančester junajteda za produženje ugovora koji mu ističe narednog leta, ali je ostao razočaran tretmanom kod trenera Dejvida Mojesa i kluba sa "Old traforda", o čemu i danas pišu ostrvski mediji.

 
Po svemu sudeći, Dejvid Mojes ne računa na Fergusonovu staru gardu, pa će Mančester junajted narednog leta napustiti i Rio Ferdinand i Patris Evra, verovatno i Rajan Gigs, a jedini koji je dobio novi ugovor je Majkl Kerik.
„Vidić je razočaran celom situacijom oko ugovora. Ugovor mu ističe na kraju sezone, a klub se uopšte ne izjašnjava oko produženja saradnje. Kapiten je ljut jer je ostavljen u neizvesnosti. Kao jedan od najiskusnijih igrača, očekivao je bolji tretman od strane kluba. On je sada slobodan da bez ikakve dozvole Mančester junajteda pregovara sa svim zainteresovanim klubovima među kojima su Juventus, Inter i Milan“, napisano je u engleskom "Sanu".
 

Italijanski mediji su otišli korak dalje i naglasili da je već sve dogovoreno sa Interom. To tvrde "Gazeta delo Sport" i milanski medijski gigant "Medijaset". Prema njihovim izvorima, Vidić je 29. januara odlučio da počne pregovore sa ostalim zainteresovanim klubovima, a gazda Intera Erik Tohir je dao zeleno svetlo za realizaciju posla. Pre izvesnog vremena Tohir je uveo pravilo u Interu da nijedan igrač u budućnosti neće moći da zarađuje više od 2,5 miliona evra po sezoni, ali je zbog Vidića spreman da prekrši sopstveno pravilo. Vidić je u Junajtedu imao ugovor vredan 4,2 miliona evra po sezoni i pretpostavlja se da će mu i plata u Interu biti na približnom nivou, što će ga učiniti najplaćenijim fudbalerom Neroazura.


Dve strane su postigle dogovor, ali pošto ugovor još nije potpisan, postoji pretnja da treća strana (Milan ili Juventus) eventualno uskoči sa nekom jačom ponudom i pokvari posao Interu. "Gazeta" piše da je to samo opcija, kao i da je Vidić jednom nogom u Interu.


Nemanja Vidić je prešao u Mančester junajted iz moskovskog Spartaka u januaru 2006. godine. Kod Aleksa Fergusona je izrastao u stub odbrane Crvenih đavola i jednog od najboljih defanzivaca u istoriji slavnog kluba sa Old Traforda. U leto 2010. godine je postao i kapiten Mančester junajteda. Osvojio je pet titula šampiona u Premijer ligi, Ligu šampiona, SP za klubove, tri Liga kupa Engleske i pet trofeja u Superkupu Engleske.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online