Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 09.12.2013.
12:14
BETA A

Rabrenović: U Evropi ne prolaze prevare, sitne laži i burazerski marifetluci!

Iz tabora Vojvodine stižu žestoke kritike i žalbe na račun tretmana koji su imali protiv Crvene zvezde. "Nećemo pisati saopštenja i tražiti zaštitu od FS Srbije. Nema potrebe. Od fudbalske istine se ne može pobeći. Čekaju nas rivali iz Albanije i Lihtenštajna“.

Petar Škuletić u rvačkom zahvatu fudbalera Crvene zvezde
 

Veliko je razočarenje u taboru Vojvodine posle gostovanja na Marakani. Kako u ekipi, tako i u upravi kluba. Pored bolnog poraza u nadoknadi vremena, Lale ne mogu da se pomire ni sa suđenjem na Marakani.


Generalni sekretar Vojvodine Radisav Rabrenović ne krije razočaranje tretmanom koji je njegov klub imao u okršaju protiv Crvene zvezde.
"Mi, u Vojvodini, nismo zlatiborske veverice da ne znamo kako Šekspirov ’Otelo’ može da se režira na razne načine. Ali kako god da radimo u srpskom fudbalu, sa surovom istinom suočićemo se čim izađemo na evropsku scenu. Pošto tamo nema ’mog čoveka iz Surdulice’, kad se utakmica završi, odlazimo u ćošak i postiđeno nastavljamo sa klečanjem na kukuruzu“, kaže Rabrenović za Žurnal.


On podseća da ovo nije prvi put da se sudi na štetu Vojvodine u Beogradu...
"Vojvodini ovo što je doživela u subotu nije prvo takvo iskustvo. Navikli smo već. Sećamo se finala kupa sa Crvenom zvezdom i Partizanom, pa utakmice u Novom Sadu kada su nam poništena dva gola, a čovek koji je odlučio da tako bude skinut s liste za sva vremena… I tako se u ovom našem nesrećnom fudbalu već godina vrtimo u krugu koji smo sami začarali. Sve se svodi na jeftine režije, performanse i skečeve.“


Operativac novosadskog superligaša podeća da se u Evropi vidi ko kako radi i kakav nam je fudbal...
"Ni posle najnovijeg iskustva nećemo se baviti uzaludnim poslom, nećemo pisati saopštenja i tražiti zaštitu od FS Srbije. Nema potrebe. Od fudbalske istine se ne može pobeći. Čekaju nas rivali iz Albanije i Lihtenštajna. Oni će, kad od njih naši klubovi junački ispadnu, pokazati gde nam je mesto. Kako radimo, tako će nam i biti. Ne prolazi u evropskom fudbalu ono što već godinama radimo kod kuće, te naše laži, prevare i burazerski marifetluci", rekao je Rabrenović.

Novosađani su razočarani i dešavanjima na tribinama. Navijači Zvezde sa zapadne tribine su posle drugog gola svog tima pokušali da fizički napadnu deo rukovodstva Vojvodine u svečanoj loži, ali su nemile scene sprečili nešto stariji navijači u duksevima Delija, koji su stali ispred gostiju iz Novog Sada i incident je sprečen.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 09.12.2013. 12:55
Bio sam na stadionu i mogu reci da ovaj Rabrenovic ne zna o cemu prica.. Ako misli na penal, on spada u kategoriju da se moze suditi, a i ne mora, ali definitivno nije greska sto je sviran, cak mislim da bi veca greska bila da nije bio sviran, istina je da je Savicevic pao kao da ga je voz udario, ali se kontakt jasno vidi.. Covek je krenuo da sutne loptu i sutnuo je Vukana.. Citam jutros izjavu kapitena Vulicevica kako je svaki kontakt bio faul za Zvezdu.. A ja sam sa utakmice kao i vecina ljudi poneo utisak da su Novosadjani dosli da se biju i da je jedan krajnje komican prekrsaj sviran Daudi kad se Jagos Vukovic sapleo o svoju nogu, a Dauda ga pretrcao i ispred njega je ostao samo Zakula.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online