Ponedeljak 09.12.2013.
12:14
BETA

Rabrenović: U Evropi ne prolaze prevare, sitne laži i burazerski marifetluci!

Petar Škuletić u rvačkom zahvatu fudbalera Crvene zvezde
 

Veliko je razočarenje u taboru Vojvodine posle gostovanja na Marakani. Kako u ekipi, tako i u upravi kluba. Pored bolnog poraza u nadoknadi vremena, Lale ne mogu da se pomire ni sa suđenjem na Marakani.


Generalni sekretar Vojvodine Radisav Rabrenović ne krije razočaranje tretmanom koji je njegov klub imao u okršaju protiv Crvene zvezde.
"Mi, u Vojvodini, nismo zlatiborske veverice da ne znamo kako Šekspirov ’Otelo’ može da se režira na razne načine. Ali kako god da radimo u srpskom fudbalu, sa surovom istinom suočićemo se čim izađemo na evropsku scenu. Pošto tamo nema ’mog čoveka iz Surdulice’, kad se utakmica završi, odlazimo u ćošak i postiđeno nastavljamo sa klečanjem na kukuruzu“, kaže Rabrenović za Žurnal.


On podseća da ovo nije prvi put da se sudi na štetu Vojvodine u Beogradu...
"Vojvodini ovo što je doživela u subotu nije prvo takvo iskustvo. Navikli smo već. Sećamo se finala kupa sa Crvenom zvezdom i Partizanom, pa utakmice u Novom Sadu kada su nam poništena dva gola, a čovek koji je odlučio da tako bude skinut s liste za sva vremena… I tako se u ovom našem nesrećnom fudbalu već godina vrtimo u krugu koji smo sami začarali. Sve se svodi na jeftine režije, performanse i skečeve.“


Operativac novosadskog superligaša podeća da se u Evropi vidi ko kako radi i kakav nam je fudbal...
"Ni posle najnovijeg iskustva nećemo se baviti uzaludnim poslom, nećemo pisati saopštenja i tražiti zaštitu od FS Srbije. Nema potrebe. Od fudbalske istine se ne može pobeći. Čekaju nas rivali iz Albanije i Lihtenštajna. Oni će, kad od njih naši klubovi junački ispadnu, pokazati gde nam je mesto. Kako radimo, tako će nam i biti. Ne prolazi u evropskom fudbalu ono što već godinama radimo kod kuće, te naše laži, prevare i burazerski marifetluci", rekao je Rabrenović.

Novosađani su razočarani i dešavanjima na tribinama. Navijači Zvezde sa zapadne tribine su posle drugog gola svog tima pokušali da fizički napadnu deo rukovodstva Vojvodine u svečanoj loži, ali su nemile scene sprečili nešto stariji navijači u duksevima Delija, koji su stali ispred gostiju iz Novog Sada i incident je sprečen.

2024 © - Vesti online