Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 13.11.2013.
21:21
mozzartsport.com A

Mihajlović se dogovorio sa Sampdorijom, vodi i Sakića za pomoćnika?

Iako se spekulisalo da će sutra biti doneta konačna odluka, italijanski mediji sada najavljuju da je selektor Srbije dogovorio i lične uslove sa klubom iz Đenove.

Vraća se u Seriju A: Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović napušta kormilo reprezentacije Srbije! To tvrde italijanski mediji, između ostalih i Gazeta delo Sport. Iako se očekivalo da Mihajlović sutra obavi završne pregovore sa Tomislavom Karadžićem oko produženja saradnje sa FSS, izgleda da je srpski selektor već napravio računicu.

Italijani tvrde da je Mihajlović rekao "da“ predsedniku Sampdorije Rikardu Garoneu. On je navodno već dogovorio i lične finansijske uslove, a sa sobom će povesti i dosadašnjeg asistenta Nenada Sakića, koji je poput njega tokom igračke karijere branio boje Sampdorije.

Mediji na Apeninima navode da je dogovor postignut do kraja sezone, a da postoji opcija da se ugovor produži na još jednu godinu, ako obe strane budu zadovoljne.

Iako sve izgleda kao gotova stvar, Tomislav Karadžić će sutra možda imati poslednju šansu da zadrži Mihajlovića na klupi. Međutim, Toletova ponuda će morati da bude čudesna, jer ako je Mihajlović dao reč Sampdoriji kao što to navode italijanski mediji, znamo šta ona znači jer je do sada više puta pokazivao da ne gazi sopstvena obećanja...

Sampdorija se nalazi u teškoj situaciji zbog čega je nedavno smenjen Delio Rosi, pa Mihajlovića očekuje težak zadatak da klub iz Ligurije zadrži u Seriji A.

POVEZANE VESTI

Sreda 13.11.2013. 21:41
a sta ce tamo on kao pomocni trener uraditi,pa ima sansu i u Borovu,FK Trpinja mu nude stan u Borovu,i solidnu platu,besplatna autobuska karta,do posla i nazad,i bonovi za topli obrok
Četvrtak 14.11.2013. 08:34
putuj igumane i ne brini za manastir
Sreda 13.11.2013. 21:57
Ako je istina onda je u redu,putnike nikad ne treba zustavljati. Licno sam jako mnogo ocekivao od Mihajlovica kao Selektora Srbije,smatrajuci na njegovu Karijeru i igeru Jakim Klubovima, sa jakim i velikim TRENERIMA,medzutim CORAK.Videlo se da mu je jos jako nedostajala i nedostaje Fudbalska mudrost, lukavost,iskustva u radu sa Ljudima.No bilo kako bilo Srbija treba novog Selektora, a i Presednika,jer ovaj sdasnji ce opet dovesti nekog Amatera,koji nece moci dalje. Moj predlog,da bi Jako Dobro bilo da se upita pomocnog trenera Iz DORTMUNTA - ZELJKA BUVACA - Zna se kako Dortmunt igra kako se radi sa Mladim Igracima i mislim da ima veliko Fudbalsko Znanje i Njemacku Disciplinu,i pedantnost.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online