Sreda 13.11.2013.
21:21
mozzartsport.com

Mihajlović se dogovorio sa Sampdorijom, vodi i Sakića za pomoćnika?

Vraća se u Seriju A: Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović napušta kormilo reprezentacije Srbije! To tvrde italijanski mediji, između ostalih i Gazeta delo Sport. Iako se očekivalo da Mihajlović sutra obavi završne pregovore sa Tomislavom Karadžićem oko produženja saradnje sa FSS, izgleda da je srpski selektor već napravio računicu.

Italijani tvrde da je Mihajlović rekao "da“ predsedniku Sampdorije Rikardu Garoneu. On je navodno već dogovorio i lične finansijske uslove, a sa sobom će povesti i dosadašnjeg asistenta Nenada Sakića, koji je poput njega tokom igračke karijere branio boje Sampdorije.

Mediji na Apeninima navode da je dogovor postignut do kraja sezone, a da postoji opcija da se ugovor produži na još jednu godinu, ako obe strane budu zadovoljne.

Iako sve izgleda kao gotova stvar, Tomislav Karadžić će sutra možda imati poslednju šansu da zadrži Mihajlovića na klupi. Međutim, Toletova ponuda će morati da bude čudesna, jer ako je Mihajlović dao reč Sampdoriji kao što to navode italijanski mediji, znamo šta ona znači jer je do sada više puta pokazivao da ne gazi sopstvena obećanja...

Sampdorija se nalazi u teškoj situaciji zbog čega je nedavno smenjen Delio Rosi, pa Mihajlovića očekuje težak zadatak da klub iz Ligurije zadrži u Seriji A.

2024 © - Vesti online