Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 01.11.2013.
13:56
Beta A

Rašović: Mnogo toga će zavisiti od nas u derbiju

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović je rekao danas da je spreman na sve u predstojećem "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde, ali da će mnogo toga zavisiti od njegove ekipe.

 Trener Partizana Vuk Rašović
 

"Spremni smo na sve varijante, ali mnogo toga će zavisiti od nas. Očekujem dobar meč, to su utakmice za koje se živi, a i imali smo dobru uvertiru, protiv Radničkog u Nišu u Kupu (3:0)", rekao je Rašović na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.


Rašović je kazao da su svi igrači spremni za utakmicu i da će zbog toga biti na "slatkim mukama". On je istakao da neće biti velikih, ali da će biti iznenađenja i najavio da će bar "dva debitanta" igrati u derbiju.

Jojić: Obe ekipe su u blagoj rezultatskoj krizi

 

Fudbaler Partizana Miloš Jojić, koji je bio strelac jedinog gola u prošlom derbiju, u završnici prošle sezone, rekao je da očekuje zanimlivu utakmicu.

"I Zvezda i Partizan su u blagoj rezultatskoj krizi i samim tim utakmica će biti interesantnija. Imamo dobru ekipu, ne igramo lep fudbal, ali pobeđujemo. Imamo problema sa realizacijom i nadam se da ćemo to da rešimo protiv Zvezde", rekao je Jojić.

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana igraće sutra od 18 sati na stadionu u Ljutice Bogdana 145. "večiti" derbi, u okviru 11. kola Super lige Srbije.


Trener srpskog šampiona smatra da će fudbaleri Zvezde biti pod većim pritiskom u sutrašnjoj utakmici.

"Mi poslednjih šest, sedam godina nismo rado viđen gost kod njih. Oni imaju veći pritisak jer smo mi šest puta uzastopno šampioni, prvi na tabeli, imamo isti broj titula i sve nam to daje dodatnu prednost pred utakmicu", rekao je Rašović.


Sportski direktor Parizana Alber Nađ rekao je nedavno da je njegova ekipa oštećena protiv Napretka (1:1), dok je Zoran Stojadinović iz Zvezde rekao da je njegovoj ekipi oduzeto šest bodova.
"Dešavaju se greške, ali sudije nisu krive za naše loše rezultate", rekao je on.


Rašović je rekao da je "odlično" za sprsko fudbal to što će međunarodni sudija Milorad Mažić suditi 145. "večiti" derbi.

"On je naš najbolji sudija i pripada mu da to sudi", rekao je Rašović.


Rašović je rekao da je siguran da će na stadionu Zvezde biti dobra poseta.

"Siguran sam da će biti dobra poseta i veliki broj naših navijača. Nadam se da ćemo zajedno slaviti pobedu", rekao je Rašović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online