Četvrtak 16. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Sreda 16.10.2013.
10:51
BETA A

Mihajlović: Neće biti problema znajući mene i Karadžića!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je da ne veruje da će biti problema u vezi sa njegovim ostankom na klupi nacionalnog tima.

Možda i ostane selektor: Siniša Mihajlović
 

"Poznajući i mene i (predsednika FSS Tomislava) Karadžića mislim da ne bi trebalo da bude nekih problema, ali nikad se ne zna. Ako dođe neko drugi, ne želim da razgovaram i slobodan sam, videćemo u narednih 10-15 dana šta će da se desi", rekao je Mihajlović.

Srbija je pobedila Makedoniju sa 5:1 u poslednjoj utakmici Grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

"Nije lako u reperezenatciji da se da pet golova. Mi smo dali toliko, a mogli smo da i još tri-četiri, najmanje. Žao mi je što smo primili onaj gol, ali igrači su se posle 5:0 malo opustili", rekao je selektor Mihajlović.

On je istakao da je Srbija pobedila "ubedljivo i zasluženo".

"Nastavljamo putem da reprezentacija iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. Kada bi sada počela kvalifikacije, sigurno bila bi druga priča. Ali, treba malo vremena i mislim da smo mi u suštini imali malo vremena, za razliku od ostalih reprezenatcija, kada smo pravili smenu generacija", kazao je selektor "orlova".

Novinare na Gradskom stadionu u Jagodini zanimalo je da Mihajlović komentariše igru Dušana Baste, koji je učestvovao kod svakog od pet golova reprezentacije Srbije.

"Ne volim da pričam o pojedincima. Svi momci su odradili maksimalno ono što smo se dogovorili bez obzira što utakmica nije imala veliki takmičarski značaj. Momci su pokazali profesionalnost. Kada bih pričao o Basti morao bih da pričam i o ostalim igračima, jer su svi odlično igrali, svi su dali doprinos", rekao je Mihajlović.

Selektor se osvrnuo i na stadione i gradove u kojima je nacionalni tim igrao i u kojima će igrati, a u utorak je prvi put u istoriji nastupao u Jagodini.

"Nije problem da reprezentacija igra širom Srbije. Sigurno da su ljudi u unutrašnjosti željni reprezentacije i atmosfera je bila odlična na stadionu", naveo je selektor.

Mihajlović je obećao da će fudbalska reprezentacija češće dolaziti u Jagodinu ako on ostane selektor.

POVEZANE VESTI

Sreda 16.10.2013. 16:45
NEEE ! Samo ti otidji i ne osvrci se ! Nemoj pomisljati da te volimo,bar vecina, jajaro ! Mislis da cete spasiti ove zadnje nebitne utakmice koje smo odigrali dobro ? Ne izdajice ti si omogucio ustasama da se plasiraju. Mozda si se i dogovorio sa njima , imas ti tamo rodbine i imovine. Jednostavno, neznalice, i ti i tvoj patron kara.ic ODLAZITE !!!
Sreda 16.10.2013. 17:36
samo odlazite obojica.
Sreda 16.10.2013. 17:37
samo odlazite obojica. da si radio posao kako treba bili bi i mi u brazilu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online