Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 15.10.2013.
10:57 >> 12:15h
mozzartsport.com A

Skandal: Zvezdinim fudbalerima polupani automobili!

U svako vozilo ubačen je po šampon, policija završila uviđaj, nisu dirani automobili članova stručnog štaba i prvotimaca crveno-belih.

Polupana stakla na automobilima

Nastavlja se haos na Marakani! Fudbalerima Crvene zvezde polupana su stakla na automobilima, a u svako vozilo ubačen je po šampon, kao aluzija na saopštenje u kome podsećaju na katastrofalnu finansijsku situaciju u klubu i kažu da u svlačionici često nema šampona.


Incident se dogodio u noći između ponedeljka i utorka, na prakingu ispred svlačionica crveno-belih, gde su parkirana njihova vozila. Pretpostavlja se da je reč o reakciji navijača na otvoreno pismo fudbalera, u kome su javno saopštili sa kakvim se problemima suočavaju.


Policija je jutros bila na Makarani, gde je završila uviđaj. A, kako je prostor parkinga pod video-nadzorom, snimci sigurnosnih kamera bi trebalo da pomognu u rasvetljavanju nemilog događaja. Novinarima je zabranjen pristup mestu incidenta, ali se sa strane moglo primetiti da su oštećeni automobili rezervnih golmana Miloša Vesića i Marka Trkulje, defanzivca Ljube Nenadića, pridošlice iz Partizana Milana Jokića i Zvezdinog deteta Vukana Savićevića.


Na parkingu stoje neoštećena vozila članova stručnog štaba, lekara i fizioterapeuta, što jasno ukazuje da su počionici vrlo dobro znali ko šta voži u Crvenoj zveudi i da su njihova meta isključivo igrači. Najapsurdnije od svega je da su nagrabusili rezervisti ili igrači skrome minutaže u dosadašnjem toku sezone, najmanje krivih za sve što se poslednjih meseci dešavalo na Marakani.


Crveno-beli se tokom dana vraćaju sa mini-priprema na Zlatiboru, posle čega ih verovatno očekuju i razgovori sa rukovodiocima, koji su nezadovoljni njihovim poslednjim gestom.

POVEZANE VESTI

Utorak 15.10.2013. 12:52
NEZAPAMĆENO . OVO je veoma ozbiljna pretnja . Igrači treba odmah da objave ŠTRAJK I DA IH PODRŽE SVI PRVOLIGAŠKI KLUBOVI . Biće kasno kada NEKO IZGUBI GLAVU . Inače ovo je delo DELIJA SA SEVERA kojima plate NE KASNE NI JEDNOG DANA . Njihova "ljubav prema ZVEZDI" vezana je ISKLJUČIVO KROZ NOVAC I PRIVILEGIJE KOJE DOBIJAJU KROZ "NAVIJANJA" ZA ZVEZDU . DA LI ĆE POLICIJA SMETI DA REAGUJE ?
Utorak 15.10.2013. 14:06
Džaba sve, dok se pentagram vijori... SKINITE GA, je*ao vas on... i vas i vaše komšije....!!!
Sreda 16.10.2013. 00:47
Sramim se što sam cijeli život pored mamlaza koji samo misle da su navijači navijao za Zvezdu.Vi niste navijači vi ste govnari prvog reda
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online