Utorak 15.10.2013.
10:57 >> 12:15h
mozzartsport.com

Skandal: Zvezdinim fudbalerima polupani automobili!

Polupana stakla na automobilima

Nastavlja se haos na Marakani! Fudbalerima Crvene zvezde polupana su stakla na automobilima, a u svako vozilo ubačen je po šampon, kao aluzija na saopštenje u kome podsećaju na katastrofalnu finansijsku situaciju u klubu i kažu da u svlačionici često nema šampona.


Incident se dogodio u noći između ponedeljka i utorka, na prakingu ispred svlačionica crveno-belih, gde su parkirana njihova vozila. Pretpostavlja se da je reč o reakciji navijača na otvoreno pismo fudbalera, u kome su javno saopštili sa kakvim se problemima suočavaju.


Policija je jutros bila na Makarani, gde je završila uviđaj. A, kako je prostor parkinga pod video-nadzorom, snimci sigurnosnih kamera bi trebalo da pomognu u rasvetljavanju nemilog događaja. Novinarima je zabranjen pristup mestu incidenta, ali se sa strane moglo primetiti da su oštećeni automobili rezervnih golmana Miloša Vesića i Marka Trkulje, defanzivca Ljube Nenadića, pridošlice iz Partizana Milana Jokića i Zvezdinog deteta Vukana Savićevića.


Na parkingu stoje neoštećena vozila članova stručnog štaba, lekara i fizioterapeuta, što jasno ukazuje da su počionici vrlo dobro znali ko šta voži u Crvenoj zveudi i da su njihova meta isključivo igrači. Najapsurdnije od svega je da su nagrabusili rezervisti ili igrači skrome minutaže u dosadašnjem toku sezone, najmanje krivih za sve što se poslednjih meseci dešavalo na Marakani.


Crveno-beli se tokom dana vraćaju sa mini-priprema na Zlatiboru, posle čega ih verovatno očekuju i razgovori sa rukovodiocima, koji su nezadovoljni njihovim poslednjim gestom.

2024 © - Vesti online