Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 08.10.2013.
14:58
Beta A

Tomović i Petrović: Da popravimo utisak iz Skoplja

Fudbalski reprezentativac Srbije Nenad Tomović je rekao da njegova ekipa želi da pobedom protiv Makedonije popravi utisak iz prve dve utakmice te dve selekcije, kada su ih protivnici pobedili u Skoplju.

 Nenad Tomović i Radosav Petrović
 

"Iako će utakmice sa Japanom i Makedonijom biti bez rezultatskog značaja, imamo veliku obavezu da pre svega nastavimo niz dobrih igara. Protiv Makedonije ćemo imati i dodatnu obavezu da popravimo utisak iz Skoplja, što je jedini duel u kome smo zakazali", rekao je Tomović u Staroj Pazovi, na žrebu za osminu finala srpskog Kupa.


Srbija je prošlog oktobra izgubila od Makedonije sa 1:0, što je bilo veliko iznenađenje, a te dve reprezentacije će se ponovo sastati u utorak u poslednjoj utakmici kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Obe reprezentacije su ranije ostale bez šanse za plasman u Brazil.


Vezni fudbaler reprezentacije Srbije Radosav Petrović kazao je da je Srbija pokazala da ima veliki potencijal.

"Ova reprezentacija je pokazala da ima veliki potencijal. Utakmica sa Makedonijom u Skoplju je bila prekretnica, da smo tu pobedili bila bi totalno drugačija slika", kazao je Petrović.


Tomović i Petrović su naveli da im je velika čast što će učestvovati na oproštaju nekadašnjeg kapitena Dejana Stankovića od reprezentacije.

"To je velika satisfakcija za sve nas da u penziju ispratimo takvu fudbalsku i ljudsku veličinu kakav je Dejan Stanković", istakao je Radosav Petrović.


Stanković će se u petak, u prijateljskoj utakmici protiv Japana, oprostiti od reprezentacije Srbije. Bivši kapiten će odigrati 103. utakmicu za nacionalni tim i prestići Sava Miloševića na prvom mestu po broju odigranih utakmica.


Tomović i Petrović, bivši igrači Crvene zvezde, odnosno Partizana, u Staroj Pazovi su izvlačili parove osmine finala Kupa. Oni su rekli i koje trenutke pamte dok su nastupali u Srbiji. Nekadašnji defanzivac crveno-belih Tomović je naveo da neće zaboraviti duel sa "večitim" rivalom kada je sudija Ninoslav Spasić poništio gol Nenada Milijaša kojim bi ekipa iz Ljutice Bogdana povela sa 3:2. Spasić je tada dosudio ofsajd, iako je bilo očigledno da se Milijaš nije nalazio u njemu. Petrović je rekao da pamti finala Kupa 2009. godine kada je bio strelac u pobedi nad Slobodom iz Užica.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online