Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 07.09.2013.
08:16
mozzartsport.com A

Štimac: Pustili smo vas da dominirate!

Selektor Hrvatske posle meča istakao da se utakmica odvijala po njegovim zamislima, ali da je gol Srbije došao kao plod neodgovornosti njegovih igrača. Poručio da Miha ne zalsužuje smenu i da su ga Srbi previše kritikovali.

Gledao neku drugu utakmicu: Igor Štimac
 

Selektor hrvatske reprezentacije Igor Štimac bio je pun sebe posle bitke na Marakani. Iako je izgledalo da je njegova ekipa tokom prvog poluvremena bila na kolenima, proslavljeni defanzivac Hajduka samouvereno je izjavio da je to bio plan!?
Mladi stručnjak svestan da je i matematički obezbedio baraž, poručio je da i dalje žali za prilikom da se iz Beograda vrati sa celim plenom
"Moja prva konstatacija je da žalim za propuštenim“, rekao je Štimac i iznenadio sve prisutne.


Činilo se da je temperamentni Dalmatinac gledao neku drugu utakmicu, ali zatim je podrobnije analizirao dešavanja na Marakani.
"Imam pravo da žalim za propuštenim jer smo imali vođstvo i igrača više 15 minuta. To iskusna reprezentacija Hrvatske mora peške da privede kraju. I to uz još neki gol. Ali zbog nekih neodgovornosti, rivalu smo ovorili kontru i zatim smo bili kažnjeni.“


Osvrnuo se i na superiornu igru Orlova u prvom poluvremenu.
"Imali ste dominaciju, to je tačno. Ali mi smo to želeli. Hteli smo da vi imate dominaciju i znali snmo da u prvoj postavi imate petoricu igrača iz Benfike, a da od njih samo Matić ima snage da odigra 90 minuta. Plan nam je bio da u drugom poluvremenu pomerimo linije i krenemo napred. I dok smo se držali plana, imali smo rezultat. I pored svega, ponosan sam na svoje igrače. Došli smo u Beograd i ostali neporaženi protiv velike Srbije.“


On je poručio da se sa velikim rivalom iz igračkih dana pozdravio na najbolji način i poželeo mu uspeh u daljoj karijeri.
"Mnogo ste krtikovali Mihajlovića. Da ste ga manje kritikovali, možda biste i bolje prošli. Evo i mene kritikuju u Hrvatskoj, a ja imam devet bodova više od Srbije. On je napravio potentnu ekipu koja će biti veliki zalog za budućnost. Ako ne bude ostao na ovom mestu neko drugi će da ubere plodove njegovog rada.“


Kako bi glorifikovao remi u Beogradu, Štimac je potvrdio da je Luka Modrić do poslednjeg momenta bio na pod znakom pitanja za učešće u meču.
"Pred utakmicu smo imali ogromnih problema, koje smo morali da krijemo. Da ne pričam o njima. Možda ne znate, ali je Luka bio pod velikim znakom pitanja. Nije se znalo da li će igrati. Perišić je došao u Zagreb sa povredom prepona“, otkrio je Štimac.

POVEZANE VESTI

Subota 07.09.2013. 15:57
Opet ste mi izbrisali komentar, ZASTO ? Zar nemam pravo reci svoje misljenje ? Samo sam rekao da svim trenerima protivnicih reprezentacija odgovara da Mihajlovic ostane trener u Srbiji.
Subota 07.09.2013. 09:54
posle ovo izjavave nas primljrni gol mi je jos sumnjiviji. Uigrani tandem kolarov-mustafa.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online