Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 31.08.2013.
23:46
Mozzartsport A

Mijatović otima Đurđevića Partizanu zbog Reala!

Ranko Stojić, prvi čovek Rada, optužuje nekadašnjeg asa crno-belih, koji talentovanog napadača "građevinara" želi da odvede u B tim slavnog kluba iz Madrida.

Gde će nastaviti karijeru: Uroš Đurđević
 

I dalje se ne zna epilog sage oko Uroša Đurđevića. Sjajnim igrama u dresu Rada i omladinske reprezentacije Srbije, on je postao najtraženija roba u Srbiji u finišu prelaznog roka, ali konačnog rešenja nema na vidiku.

Pominjali su se Crvena zvezda, Partizan i Anderleht, na kraju se Rad dogovorio sa crno-belima, ali izgleda da od transfera nema ništa. Prelazni rok u Srbiji ističe u ponoć (i ovde je naš fudbal mimo celog sveta jer se pijaca u Evropi zatvara u ponedeljak uveče), a Đurđević i dalje ne zna u kojem će klubu igrati. Ranko Stojić, prvi čovek Rada i menadžer sa kojim Đurđević ima validan ugovor, tvrdi da ljudi sa strane pokušavaju da upropaste već dogovoren transfer u Partizan.


“Mi i Partizan smo dogovorili sve osim nekih sitnih detalja, Đurđeviću je spremljen ugovor prema kojem bi bio jedan od najplaćenijih igrača lige, ali se u priču preko njegovog oca uključila menadžerska agencija braće Lemić i Predraga Mijatovića i na krajnje nekorektan način pokušava da upropasti ceo transfer. Pogotovo me iznenađuje postupak Predraga Mijatovića koji Partizanu bukvalno otima igrača. Ne mogu da verujem da Mijatović ima takav odnos prema klubu iz Humske”, kaže Stojić za Mocart sport.

Da li Đurđević može da ode u inostranstvo, ako do ponoći ne potpiše za Partizan?


“On ima još godinu dana ugovora sa Radom. I ima ugovor sa našom menadžerskom agencijom do 7. septembra. Ali, njegov otac je mimo svih pravila u igru ubacio Lemića i Mijatovića. Rad ima dogovor sa Partizanom i neće ga prekršiti. Predsednik Đurić je zvao Đurđevićevog oca, ali on mu je poručio da se javi Lemićima. Oni Đurđeviću nude odlazak u B tim Real Madrida. Međutim to su uslovi koji ne zadovoljavaju Rad i ne pada nam na pamet da ih prihvatimo. To je slaba i ponižavajuća ponuda. Krajnje je nekorektno da se neko pojavi pre dva dana i pokušava da se okoristi od igrača u kojeg je Rad ulagao i od kojeg je Rad zaslužio da zaradi. Ja ne znam gde su oni navikli tako da se ponašaju, ali to im u ovom slučaju neće proći. Na isti pokvaren i pohlepan način su nam bukvalno oteli Nikolu Stojiljkovića. Lemić i Mijatović su na sličan način pokušavali da odvedu i Lazara Markovića pre godinu dana iz Partizana. Neka kažu sa kakvom su ponudom tada došli. Međutim, bez naše saglasnosti, Đurđević ne može da ide nigde”.

Šta ako Đurđević ne ode ni u Partizan ni u B tim Real Madrida?


“Nikakav problem. Ostaće kod nas do isteka ugovora. Ali, ja poznajem Uroša vrlo dobro i znam koliko on voli fudbal. Zato ne verujem da će pristati na godinu dana neigranja”, zaključio je Stojić.

Vreme curi. Đurđević se nalazi možda i na raskrsnici karijere, a najgora stvar za njega i srpski fudbal bi bilo da u narednih godinu dana padne u drugi plan i da ne igra.

POVEZANE VESTI

Nedelja 01.09.2013. 09:54
Ovaj komentar odlicno prikazuje kako se ne treba raditi na stetu mladih talentovanih igraca, to je ujedno slika fudbalskog rada kao i satelitske drzave Srbije.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online