Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 12.06.2013.
09:22
mozzartsport.com, zurnal.rs A

Đurić: Marković je prodat Čelziju, imamo 20% od narednog transfera!

Govoreći o odlasku braće Marković, predsednik crno-belih otkrio da je misteriozni Investicioni fond zapravo agencija Čelsija, čiji je direktor Pini Zahavi.

Dobro su prošli, ako govori istinu: Dragan Đurić, predsednik Partizana
 

Godinu dana su čelnici Partizana ćutali i(li) ombanjivali javnost neveštim pričama kako je Lazar Marković njihov igrač, da se oni jedini pitaju kome će ga prodati, da bi dan posle potpisa srpskog reprezentativca za Benfiku, predsednik crno-belih Dragan Đurić bez trunke griže savesti poručio kako iza svega stoji - Čelzi! Kao što se i pretpostavljalo.


U razgovoru za „Sportski žurnal“ Đurić je pojasnio na šta je mislio kad je rekao da očekuje da će Englezi pozajmiti Markovića na dve godine klubu iz Lisabona, pogotovu što tako nešto Portugalci nikad nisu objavili, već informacija na njihovom zvaničnom sajtu glasi da je brzonogi krilni napadač overio saradnju do 2018.


"Mogli su da objave da je potpisao i petnaestogodišnji ugovor, ali to je njihova stvar. Nas to ne interesuje. Interesuje nas sledeći transfer, jer od njega imamo 20 procenata“, otkrio je Dragan Đurić.


Posle pitanja sa kim je sklopio takav dogovor usledio je odgovor, kao potvrda medijskih saznanja starih 12 meseci:


"Sa Čelzijem“!


Zar Markovića niste prodali Investicionom fondu Pinija Zahavija?


"To je to... Investicioni fond je Čelzijeva agencija, čiji je direktor Pini Zahavi. Kad Markovića budu prodavali Partizanov deo je 20 odsto. Zato mogu da kažem da je Partizan odlično prošao, odnosno da je napravio odličan posao“, dodao je Đurić.


Podsetimo, Partizan je prodao Lazara Markovića Investicionom fondu za sedam miliona evra još prošlog leta, sad je Zahavi dalje ostvario transfer u Benfiku vredan deset miliona evra, uz napomenu da je otkupna klauzula 40 miliona evra. To znači da bi crno-beli trebalo da inkasiraju najmanje još osam miliona evra, kad Markec bude napuštao "La Luž".


Naravno, pod uslovom da Dragan Đurić govori istinu.


S druge strane, stariji brat Lazara Markovića - Filip - takođe je bio u Lisabonu, tvrdi da je potpisao trogodišnji ugovor, međutim, iz Humske 1 osporavaju način na koji je napustio klub.


„Kako je mogao da potpiše kad nema ničiju dozvolu da to uradi. Pitao sam Darka Grubora (generalnog sekretara), niko Filipu Markoviću nije izdao ispisnicu. Ne može da potpiše bez ispisnice. Svako može da se slika u bilo čijem dresu, ali Filip je Partizanov igrač i ako neko hoće da ga kupi, moraće i da plati“, zaključio je Dragan Đurić.

POVEZANE VESTI

Sreda 12.06.2013. 20:57
Kakvi su ovo izrazi? prodat Celziju. Kao da je stvar. Umjetnici su davno prodati, sportisti se sada prodavaju pa su onda i gradjani na redu. Pardon, ima ih sto su vec prodani samo nisu oni profitirali. Oni iz RSK, 30% RS , CG, KiM
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online