Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 31.05.2013.
11:28
M. Stojiljković - Vesti A

Bomba iz Španije: Ivanović na pregovorima u Barseloni?!

Katalonski "Sport" objavio da je kapiten reprezentacije Srbije juče viđen nedaleko od stadiona Kamp Nou...

 
Katalonski "Sport" se pita šta je Ivanović radio u Barseloni
 

Nije prvi put da Baneta Ivanovića povezuju sa vodećim evropskim klubovima, posebno španskim, nekad Real Madridom, nešto ranije i Valensijom, a danas - Barselonom!

Katalonski "Sport" objavio je da je kapiten srpske reprezentacije u četvrtak viđen u Barseloni, u jednom ekskluzivnom restoranu nedaleko od stadiona Nou Kamp, ali još uvek ne znaju zašto je došao - kao turista ili je u pitanju nešto više?

Naravno, ne bi bilo ništa čudno ako se Katalonci, koji imaju problema sa defanzivom, interesuju za Branislava Ivanovića. On se odavno izborio za status jednog od najcenjenijih odbrambenih fudbalera u Evropi, koji podjednako dobro može da igra na više mesta u defanzivi, ali i često golovima donosi pobede i trofeje svom timu, kao što je to bilo za Čelzi nedavno u finalu Lige Evrope protiv lisabonske Benfike.

Sve to istakao je i katalonski "Sport":

"Do sad se Ivanović nije spominjao kao moguće pojačanje Barselone. Ali tu opciju nikako ne možete da odbacite. On je uspešan na više mesta u odbrani i ima izuzetne ofanzivne karakteristike, pa je do sada u karijeri postigao 26 golova, 22 za klubove i četiri za Srbiju".

Dakle, katalonski list je nahvalio Branislava Ivanovića za koga je primetio da se tokom karijere nadavao golova kao retko koji odbrambeni fudbaler u vodećim evropskim ligama. 

Istovremeno, ovih dana francuski i engleski mediji pišu da se za Ivanovića ozbiljno zagrejao Monako, povratnik u elitnu francusku Ligu 1, čiji bogati vlasnici navodno nude Čelziju 25 miliona evra za srpskog fudbalera.

Sve su to slatke muke za Baneta, a za Čelzi? Englezi pušu da od svega gore navedenog neće biti ništa jer je sve stopirao niko drugi do - Žoze Murinjo. Povratak Portugalca na Stamford Bridž je "gotova stvar", a on neće ni da čuje za mogućnost da ostane bez jednog od najboljih igrača u odbrani.

Uotalom, upravo je Murinjo prošle godine želeo da Ivanovića dovede u Real Madrid...

Detalj sa finala Lige Evrope: Ivanović protiv Kardoza

POVEZANE VESTI

Subota 01.06.2013. 09:38
U danasnjem modenom fudbalu sve je moguce,pogotovo kada su svetki priznati igraci u pitanju,a da je nas Bane svetski igrac o tome netreba da trosimo reci,i logicno je da bi ga svaki veliki klub zeleo u svoje redove.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online