Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 19.04.2013.
11:35
Vestionline, Beta A

Partizan dočekuje Rad, Zvezda igra u Borči

Utakmicama 24. kola za vikend se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije, vodeći Partizan igra u gradskom derbiju protiv Rada, dok će Crvena zvezda u Borči igrati sa ekipom BSK-a.

Rad gostuje Partizanu u Humskoj

Četiri utakmice 24. kola igraće se sutra, a četiri u nedelju. U subotu od 16 sati igraju Hajduk - Vojvodina, OFK Beograd - Novi Pazar i Donji Srem - Radnički Kragujevac, dok od 19 sati u Humskoj igraju Partizan i Rad.

U nedelju od 16 sati na programu su utakmice Jagodina - Radnički, Spartak - Smederevo, Sloboda - Javor i BSK - Crvena zvezda.

Vodeći Partizan igra protiv Rada i pokušaće pobedom da zadrži četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu, dok "građevinari" žele da dođu do treće uzastopne pobede i ostanu u trci za četvrtim mestom.

Obe ekipe u meč ulaze posle pobeda u 23. kolu, Partizan je pobedio u Ivanjici sa 1:0, dok je Rad na svom terenu bio bolji od OFK Beograda istim rezultatom. Takođe, ekipa Marka Nikolića u sredu je pobedila Spartak sa 1:0, u odloženoj utakmici 19. kola. Crno-beli su prvi na tabeli sa 54 boda, dok Rad zauzima peto mesto sa 37 bodova.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju protiv BSK-a u Borči i pokušaće da ostvare petu uzastopnu pobedu i ostanu u trci za titulom sa Partizanom. BSK je među ekipama kojima je ugrožen opstanak u ligi, nalazi se na 12. mestu sa 26 bodova. Zvezda je u prošlom kolu pobedila Spartak sa 4:1, a BSK je odigrao bez golova u Kragujevcu.

Trećeplasirana Vojvodina u utakmicu u Kuli protiv Hajduka ulazi posle uspeha u Kupu i prolaska u finale. Novosađani imaju 45 bodova, pet manje od Zvezde, dok Hajduk zauzima 13. mesto sa 24 boda.

Takođe i Jagodina posle plasmana u finale Kupa nastavlja prvenstvo, ali utakmicom sa Radničkim iz Niša. Radnički je u seriji dobrih rezultata, nalazi se na sedmom mestu sa 31 bodom, dok Jagodina ima osam više na četvrtom mestu.

Sloboda u Užicu igra protiv Javora, a obe ekipe ulaze u meč posle slabijih rezultata u prošlom kolu. Javor je izgubio od Partizana (0:1), ali i od Jagodine u polufinalu Kupa (1:4) i nalazi se na devetom mestu sa 28 bodova, dok je Sloboda, koja je u 23. kolu igrala 2:2 sa Vojvodinom, šesta sa 32 boda.

Fudbaleri OFK Beograda igraju na svom terenu protiv Novog Pazara. "Romantičari" su u prošlom kolu izgubili od Rada (0:1), ali su i ispali iz Kupa, dok Novi Pazar u meč ulazi posle pobede protiv Jagodine (2:1). OFK zauzima osmo mesto na tabeli sa 29 bodova, dok se Novi Pazar bori za opstanak, nalazi se na 11. mestu sa 26.

U utakmici ekipa iz začelja tabele sastaju se Donji Srem i Radnički iz Kragujevca. Obe ekipe su u prošlom kolu osvojile po bod. Donji Srem je 14. na tabeli sa 24 boda, dok Radnički zauzima pretposlednje mesto sa bodom manje.

Fudbaleri Spartaka će na svom terenu igrati protiv poslednjeplasiranog Smedereva. Spartak u utakmicu ulazi posle dva vezana poraza, od Zvezde (1:4) i Rada (0:1) i nalazi se na 10. mestu sa 27 bodova, dok je Smedervo osvojilo samo devet.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online