Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 18.04.2013.
12:40
Kurirsport A

Tumbaković se posvađao s upravom, ali ostaje!

Sportski direktor fudbalera Partizana Ljubiša Tumbaković sukobio se sa članovima uprave, koji su ocenili da struka loše radi posao i poručio da će napustiti Humsku.

Trzavice u Humskoj 1 - Ljubiša Tumbaković

Ipak, tokom večeri i Tumbaković je, posredstvom portparola Partizana Dragana Velanca, poručio da ostaje na funkciji i da nastavlja da radi posao sportskog direktora.

"Ljubiša Tumbaković nije podneo ostavku i sutra ujutru će biti u kancelariji. Vraća se na posao", preneo je stav kluba portparol Dragan Velenac.

Prema nezvaničnim, ali pouzdanim informacijama Monda, članovi uprave kluba prilično žustro i kritički su se osvrnuli na rad sportske struke kluba, a sportski direktor Ljubiša Tumbaković je u sredu ljutito napustio sastanak sa užim rukovodstvom kluba i poručio da se više ne vraća!

Tumbaković je, navodno ljut zbog procene uprave da je struka slabo odradila prelazni rok, ali se i loše ponela prema povređenom Lazaru Markoviću, koji je izjavio da ga tokom boravka na lečenju u Engleskoj niko iz Partizana nije kontaktirao.

Tumbakoviću i treneru Vermezoviću se zamera što je ekipa izgubila sedam od 11 bodova prednosti nad Crvenom zvezdom, što je Eliomar Silva sve dalje od prvog tima, dok je forma Predraga Luke u ozbiljnom padu. Ljudima u klubu nije jasno zbog čega u startnih 11 nema mesta za standardnog reprezentativca Crne Gore, levog beka Vladimira Volkova.

Generalni sekretar Partizana Darko Grubor, rekao je u izjavi za Kurir da na sastanku sa Tumbakovićem nije bilo sukoba.

"Nema govora o sukobu. Sastanak Tumbakovića i uprave, bio je redovan i protekao u normalnom tonu", rekao je Grubor.

Tumbaković: Nismo zaboravili Lazara Markovića

 

Izjava Lazara Markovića da ga niko iz Partizana nije zvao sve vreme njegovog boravka na lečenju u Engleskoj ne odgovara istini. Tako barem tvrde u Humskoj, tačnije sportski direktor crno-belih Ljubiša Tumbaković.

 

Prema njegovim rečima, on je lično održavao kontakt s Markovićem, dok je medicinski tim srpskog šampiona bio u svakodnevnoj vezi s lekarima iz Votforda i raspitivao se o zdravstvenom stanju reprezentativca.


"Sve što je Lazar rekao je preemotivno, a cela ova situacija dobija dimenziju koja nam najmanje treba. Nas dvojica smo se videli juče i obavili najnormalniji razgovor i kažem vam da sve to nije baš onako kako je predstavljeno", kaže Tumbaković za Kurir i pojašnjava da je nekoliko puta zvao mladog fudbalera, ali priznaje da nije održavao svakodnevni kontakt s njim.


"Kontakt s Markovićem sam održavao ja, mada priznajem, ne baš svakog dana. Naša zdravstvena služba bila je na svakodnevnoj vezi s lekarima iz Engleske, tako da smo u svakom trenutku znali kakvo je njegovo zdravstveno stanje" kaže Tumba.

 

Sportski direktor crno-belih nije mogao da precizira kada će Marković zaigrati.


"Markec je u normalnom trenažnom procesu i videćemo kada će početi s igranjem. Možda to bude već za vikend protiv Rada, a možda i od sledeće nedelje. To će odlučiti trener Vladimir Vermezović jer od njegove procene zavisi kada će i koliko iskoristiti Lazarove kvalitete".

POVEZANE VESTI

Četvrtak 18.04.2013. 13:56
Koliko li je samo sve bilo lakse i lepse dok je nas Stanoje bio na celu...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online