Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 02.04.2013.
16:38
Vestionline, Beta A

Ronaldo: Odgovara nam napadački stil Galatasaraja

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo rekao je danas da napadački stil Galatasaraja odgovara igri španskog kluba, uoči četvrtfinalne utakmice Lige šampiona.

Imamo samopouzdanje - Kristijano Ronaldo

Fudbaleri Real Madrida sutra od 20.45 na "Santjago Bernabeu" igraju protiv Galatasaraja, prvu četvrtfinalu utakmicu Lige šampiona.

"Utakmica protiv Galatasaraja će biti otvorena i izjednačena. Moramo da igramo dobro, kao što smo do sada na svom terenu u Ligi šampiona. Turski tim mnogo napada i to je dobro, jer naše šanse za pobedu se uvećavaju kada protivnik igra 'jedan na jedan'", rekao je Ronaldo, preneli su španski mediji.

"Dobro smo igrali u prethodnim utakmicama protiv Barselone i Mančester Junajteda. Situacija je dobra, imamo mnogo više samopouzdanja i dobre rezultate. Nadam se da ćemo tako nastaviti do kraja sezone", dodao je on.

Portugalac je rekao da fudbaleri Reala žele da osvoje trofej, ali da neće olako shvatiti sutrašnju utakmicu.

"Miran sam. To je još jedna utakmica i moramo da idemo na pobedu. Meč je veoma važan i siguran sam da ću biti koncentrisan, da ću igrati dobro i pomoći ekipi da pobedi. Igrači znaju koliko je važno osvojiti Ligu šampiona, ali moramo da idemo korak po korak", rekao je on.

"U dobroj smo formi i igramo protiv Galatasaraja, koji ima dobru ekipu. Moguće je da ćemo proći dalje, ali, idemo od utakmice do utakmice", dodao je Ronaldo.

Trener Real Madrida Žoze Morinjo ima na raspolaganju sve igrače, u ekipu su se posle povreda vratili defanzivci Rafael Varan i Fabio Koentrao, dok će se posle propuštene prvenstvene utakmice vratiti Ćabi Alonso, Sami Kedira, Mesut Ozil i Anhel di Marija.

Fudbaleri Reala su na prethodnih 37 utakmica neporaženi u svim takmičenjima na "Santjago Bernabeu", ostvarili su 30 pobeda.

Želi novi trofej Lige šampiona - Didije Drogba

Napadač Galatasaraja Didije Drogba rekao je da želi da osvoji još jedan trofej u Ligi šampiona, nakon što je prošle sezone sa Čelsijem trijumfovao u tom takmičenju.

"Veliko je zadovoljstvo igrati u Ligi šampiona. Uvek se oduševim kada čujem muziku pre početka utakmice. Želim da osvojim trofej i ponovo proživim taj uspeh. Vera u uspeh nas je dovela dovde", rekao je Drogba.

Drogba je u januaru iz kineskog Šenhua, a za turski klub postigao je jedan gol.

"Napravio sam korak napred u svojoj karijeri. Iako imam 35 godina, još moram da popravim neke stvari u mojoj igri", rekao je on.

Galatasaraj je pobedio na 10 u poslednjih 18 utakmica na gostovanjima u evropskim takmičenjima, a izgubio samo dve. Fudbaler Galatasaraja Burak Jilmaz je sa osam golova, zajedno sa Ronaldom, prvi strelac Lige šampiona u ovoj sezoni.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online